Survivor All Star: Η φωτογραφία που «καίει» τη Ρία Κολοβού -Τα σχόλια για χρήση κινητού τηλεφώνου

Στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star», ο Ατζούν Ιλίτζαλι θα ανακοινώσει αυτοπροσώπως στους παίκτες ότι το μεγάλο έπαθλο του αποψινού παιχνιδιού είναι ένα ταξίδι στο Λονδίνο.

Το εν λόγω ταξίδι θα περιλαμβάνει γεύμα σε εστιατόριο, διασκέδαση σε club και επίσκεψη στο γήπεδο της Hull City, όπου θα παρακολουθήσουν το τελευταίο ματς της ομάδας του Τούρκου παραγωγού.

Σύμφωνα με τα spoiler που

κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, εκείνοι που καταφέρνουν να κερδίσουν το μεγάλο αυτό έπαθλο είναι οι Μπλε.

Την ίδια ώρα μάλιστα στο Twitter κυκλοφορούν διάφορα στιγμιότυπα με τους διαγωνιζόμενους στις κερκίδες του γηπέδου του Λονδίνου. Ανάμεσα σε αυτά, μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχει μια φωτογραφία που «καίει» τη Ρία Κολοβού, καθώς οι twitterάδες αναφέρουν πως έκανε χρήση κινητού τηλεφώνου.

Δείτε παρακάτω τα εν λόγω στιγμιότυπα: 

Καλημέρα στους φανς οποιουδήποτε παίχτη . ρε παιδιά τι βλέπουμε εδώ την Ρια να κάνει ; Μη μου πείτε πως η άλλη γυναίκα της δείχνει τα νύχια !τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ;απλά λέω κ αναρωτιέμαι ! #survivorGR pic.twitter.com/tl9ZSNona4

— I believe in u (don’t let my photo fool u) (@baxev1) April 30, 2023

Κι εδω ειναι η Δαλακα στον Μουτσινά οταν είπε οτι ζητησες το διαβατηριο σου για να φύγει…. #survivorGR pic.twitter.com/SU9uc12cJH

— Local της παραγωγης (@Danaitsa18) April 30, 2023

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη απάντηση επί του θέματος από την πλευρά της παραγωγής.

Διαβάστε ακόμα:

Εύη Σαλταφερίδου -Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της -Φωτογραφίες

Τζένη Μπότση: «Έχω κάνει έναν αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί»

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Γιώργο Καράβα: «Τον έχεις ημίγυμνο μπροστά σου και ασχολείσαι με τη δήλωσή του για την παρουσίαση;»

Keywords
Τυχαία Θέματα