Η εμφάνιση της Φαίης 11/5

Η αλήθεια είναι πως σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το jumpsuit, την ολόσωμη φόρμα δηλαδή που όλες σας θα πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας, αφού είναι βολική, άνετη και συνδυάζεται με τα περισσότερα αξεσουάρ σας.

Επιπλέον μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες -ναι, σε λίγο καιρό που θα χαλαρώσουν τα μέτρα θα έρθουν κι αυτές.

Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με μια δημιουργία που φέρει την υπογραφή της εταιρείας μόδας, Desiree Fashion, μια ολόσωμη πλεκτή μεταλλική φόρμα, σε μπεζ χρώμα, με ρυθμιζόμενες λεπτές τιράντες, ανοιχτή πλάτη, ζώνη στην μέση και κλείσιμο με φερμουάρ στο πίσω μέρος,.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι διάφανα, ψηλοτάκουνα πέδιλα, σε ροζ δέρμα, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ /μοβ χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε μισή french πλεξούδα που κατέληγε σε ένα χαμηλό pony tail, όγκο στην κορυφή και χωρίστρα στη μέση.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης 10/5

Keywords
Τυχαία Θέματα