Τζένη Θεωνά: Πως ανακοίνωσε στον Δήμο Αναστασιάδη την εγκυμοσύνη της;

Η Τζένη Θεωνά διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού σε μερικούς μήνες από τώρα θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της, με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της στο περιοδικό People και σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Open, «Έλα χαμογέλα». Η Τζένη μεταξύ, άλλων αποκάλυψε στην εκπομπή πως ανακοίνωσε στο σύντροφο της το χαρμόσυνο γεγονός.

«Μου ήρθε λίγο ξαφνικό αλλά δεν ήταν καθόλου σοκ.

Αν μας ρωτούσες ένα χρόνο πριν ήμασταν απροετοίμαστοι, αλλά φλερτάραμε και με το ενδεχόμενο, δεν ήμασταν αρνητικοί. Ήταν και ο Δήμος πάρα πολύ χαρούμενος και αυτό με συγκίνησε πάρα πολύ, ποτέ δεν είπε κάτι, να έχει δεύτερες σκέψεις. Εκείνος έλειπε σε περιοδεία όταν έμαθα πως είμαι έγκυος και δεν μπορούσα να κρατηθώ, του το ανακοίνωσα από το τηλέφωνο… Να το πω σε κάποιον άλλο πριν από τον Δήμο; Στην οικογένεια είναι όλοι πολύ χαρούμενοι ακόμα και η μαμά του Δήμου, η οποία έχει πάρα πολλά εγγόνια», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Θεωνά.

Και πρόσθεσε: «Στην αρχή είχα πανικό γιατί διάβαζα έρευνες και μελέτες. Μετά μου είπαν να μπαίνω στο internet να διαβάζω ειδήσεις και κουτσομπολιά και όχι αυτά τα πράγματα για να ηρεμήσω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Θλίψη στο τελευταίο αντίο του Γιάννη Μακρή! – Συντετριμμένη η Βικτώρια Καρύδα

Keywords
Τυχαία Θέματα