Ξέσπασε ο Πάνος Βλάχος στο Celebrity Travel: «Να ξεκαθαρίζουμε ποιοι μεταφέρουν τον κώ…ο τους και τα βυζ…ά τους»

Η εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη, έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 3 Νοεμβρίου, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open. Πρώτος καλεσμένος του Celebrity Travel ήταν ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου λέγοντας πως δεν βγάζουν προς τα έξω την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός ξέσπασε για τον τρόπο που τα ΜΜΕ

αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους.

«Υπάρχει κάτι που συμβαίνει και δεν μου αρέσει καθόλου, δεν μου ταιριάζει. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός των προσώπων που βρίσκονται σε ένα εξώφυλλο, των προσώπων που συναντιούνται σε έναν χώρο ή των προσώπων που είναι σε ένα πάνελ. Είμαστε όλοι σε ένα τσουβάλι, αλλά δεν είμαστε όλοι σε ένα τσουβάλι.

Και κρίνω το τσουβάλι και τους ανθρώπους όχι σε σχέση με αυτό που μου λένε για σένα γιατί εσύ με έκρινες σε σχέση με αυτό που σου έλεγε ο ένας και ο άλλος. Κρίνω σε σχέση με αυτό που παράγω, μόνο. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική του ζωή, δεν με ενδιαφέρουν οι σεξουαλικές του προτιμήσεις, δεν με ενδιαφέρει αν είναι άσπρος, μαύρος, κίτρινος, μπλε, δεν με ενδιαφέρει τι λεφτά έχει, με ενδιαφέρει αυτό που παράγει.

Οι εκπομπές κάνουν τη δουλειά τους, και να είναι καλά οι άνθρωποι, να έχουν υγεία στις οικογένειές τους, να πάνε καλά στις δουλειές τους… Καταλαβαίνω τη δουλειά που κάνουν, απλά να υπάρχει κι ένα όριο στο να ξεκαθαρίζουμε ποιος άνθρωπος παράγει και ποιοι άνθρωποι μεταφέρουν τον κώ…o τους ή τα βυζ…ά τους ή το Instagram τους και από αυτό βγάζουν χρήματα. Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Βλάχος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δήλωσε: «Με το που μου είπε αλέ, άνοιξαν οι δρόμοι, άνοιξαν οι πόρτες»

Keywords
Τυχαία Θέματα