Οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα που μπορείτε να φοράτε και το Φθινόπωρο

Τις ενυδατικές κρέμες με χρώμα και δείκτη προστασίας τις έχουμε συνδέσει με το καλοκαίρι. Ίσως επειδή η φόρμουλα τους είναι πιο ελαφριά και το SPF λανθασμένα πιστεύουμε ότι το χρειαζόμαστε μόνο όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και ο ήλιος παρών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εδώ και χρόνια οι δερματολόγοι επιμένουν ότι πρέπει να φοράμε αντηλιακό καθημερινά ανεξάρτητα από την εποχή. Κι αν όχι αντηλιακό το χειμώνα σίγουρα ένα προϊόν περιποίησης που να έχει

υψηλό δείκτη προστασίας. Οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα και SPF είναι οι πλέον κατάλληλες. Η τριπλή τους ιδιότητα διευκολύνουν την καθημερινή ρουτίνα αφού προσφέρουν έξτρα ενυδάτωση, χρώμα (δηλαδή κάλυψη) και υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας

Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 30: Για μικτά δέρματα που παρουσιάζουν λιπαρότητα και ξηρότητα μαζί. Ουσιαστικά χάρη στη σύνθεση της ενυδατώνει τα σημεία που το χρειάζονται περισσότερο και παράλληλα δεν είναι τόσο “βαριά” στις λιπαρές ζώνες. Δεν προσφέρει πλήρη κάλυψη αλλά χαρίζει ένα απαλό και λαμπερό φινίρισμα.

Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20: Κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες. Διορθώνει τον τόνο και παράλληλα προστατεύει χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα και είναι ελεγμένη για τυχόν αλλεργίες.

Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Tint SPF 23: Κατάλληλη για λιπαρά ή με τάση ακμής δέρματα. Η ρευστή, απαλή και oil-free φόρμουλα δεν βαραίνει την επιδερμίδα. Προσφέρει υψηλή κάλυψη και αντικαθιστά άνετα το φον ντε τεν. Στα bonus είναι η λάμψη που χαρίζει και φυσικά η προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Bare Minerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30: Ότι καλύτερο για τις ξηρές επιδερμίδες. Χάρη στη μορφή τζελ που έχει απλώνεται ιδιαίτερα εύκολα χαρίζοντας έξτρα ενυδάτωση και μια έντονη αίσθηση δροσιάς. Επίσης προσφέρει πλήρη κάλυψη που διαρκεί για ώρες και φυσικά υψηλή προστασία χάρη στον δείκτη προστασίας 30.

Διαβάστε ακόμη:

Τα βερνίκια νυχιών με glitter δεν είναι μόνο για τις γιορτές

Η αλογοουρά όπως την έδειξαν οι top hairstylists στα shows!

Keywords
Τυχαία Θέματα