Τζένη Θεωνά: Όσα αποκάλυψε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση του γιου της!

Η Τζένη Θεωνά παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση του γιου της και έκανε διάφορες αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, μίλησε στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και στην Άννα Πρέλεβιτς για τον ερχομό του μπέμπη και πώς επηρέασε τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη. 

Όπως είπε,  μετά τη γέννηση του μωρού, έχουν κλειστά τα wifi Και την τηλεόραση στο σπίτι.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Λόγω του γιου μου, στο σπίτι έχω κλειστό το wifi και την τηλεόραση γιατί φοβάμαι την ακτινοβολία”.

Όσο για το ενδεχόμενο να παντρευτούν με τον τραγουδιστή, εξομολογήθηκε: “Ο Δήμος είναι πολύ ικανός μπαμπάς, δεν περίμενα να ανταποκρίνεται τόσο καλά. Η σχέση μας με τον Δήμο, μετά το παιδί, είναι καλύτερη από πριν. Η εικόνα, να με περιμένει ο Δήμος στην εκκλησία είναι μια φωτογραφία που θα ήθελα να έχω. (…) Αυτό πρέπει να ρωτήσεις τον Δήμο. Παραδοσιακά πρέπει να δεχτώ πρόταση, να το σκεφτώ αν θα απαντήσω θετικά, γιατί όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά”.

Η Τζένη Θεωνά αναφέρθηκε και στον θηλασμό και τόνισε: “Θηλάζω όπου σταθώ και όπου βρεθώ, όσο μπορώ πιο διακριτικά! Ποιο είναι το πρόβλημα; Θα αφήσεις το παιδί να κλαίει ή θα γυρίσεις σπίτι σου”;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Ελένη Χατζίδου φωτογραφίζει τη νεογέννητη κόρη της! 

Το παράπονο της Ραμόνας Βλαντή: “Από σεβασμό και μόνο δεν το λες…” 

Γνωστός ηθοποιός για Καζαριάν: “Τι θα ερμηνεύσει; Κάτσε να δούμε αν διαβάζει το κείμενο…” 

Keywords
Τυχαία Θέματα