Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα της για τον ερχομό της εγγονής του!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, καθώς υποδέχτηκαν στον κόσμο το δεύτερο τους παιδάκι.

Ο πατέρας της παρουσιάστριας, Νίκος Νομικός μίλησε στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και στην  δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη και αποκάλυψε τα πάντα για τον ερχομό της εγγονής του. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Δημήτρης Θεοδωρίδης δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της Δούκισσας Νομικού και έζησε όλη τη διαδικασία του τοκετού. Να σας θυμίσουμε πως το ίδιο συνέβη και στον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, του μικρού Σάββα! 

Φυσικά, ο Νίκος Νομικός απάντησε και

για την περιβόητη ατάκα της Δούκισσας στον γυναικολόγο της, πως θα τα πούνε και του χρόνου και τόνισε πως δεν αποκλείεται να κάνει ακόμη ένα παιδάκι! ” Με ειδοποίησε η Δούκισσα ότι πάει στο νοσοκομείο, πήγαμε κι εμείς, αναμέναμε… Ήταν μια εύκολη γέννα, ήταν πολύ ενθουσιασμένη, ήταν πολύ ευτυχισμένοι και ο Δημήτρης και η Δούκισσα και όπως καταλαβαίνεις κι εμείς που χαιρόμαστε το δεύτερο εγγόνι. Η Δούκισσα δεν παιδεύτηκε και όλα πήγαν κατ’ ευχή. Ναι, ήταν μέσα ο Δημήτρης, ναι, όπως και στο πρώτο του παιδί.

Είναι καταπληκτικό παιδί και καταπληκτικός γονιός. Είναι πολύ καλά παιδιά και τα δύο, βρήκε ο… Φίλιππος τον Ναθαναήλ και πάνε περίφημα σαν ζευγάρι. Η Δούκισσα είναι μια χαρά, τρις ευτυχισμένη και με την κόρη της όπως ήθελε! Δεν ξέρω αν αποφασίσει να πάει και για τρίτο, αλλά μέσα στα σχέδιά της είναι αργότερα και ένα και δύο και τρία, γιατί όχι; Θα κάνουμε και μια ομάδα ποδοσφαίρου με τον συμπέθερο!”, είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πώς πέρασε το βράδυ της Παρασκευής η Φαίη με τα αγόρια της

Η αδερφή γνωστής τραγουδίστριας στο “The Voice”-Πέρασε στην επόμενη φάση; 

Το “The Voice” έκανε πρεμιέρα και σάρωσε σε τηλεθέαση-Χαμηλά ποσοστά για το “X-Factor” 

Keywords
Τυχαία Θέματα