Το άρωμα που είχε πάντα στα γυρίσματα της νέας της ταινίας η Jennifer Lopez είναι κλασικό και αγαπημένο

Η Jennifer Lopez, στη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί “Hustler” υποδύεται μια stripper. H ίδια αποκάλυψε πως διασκέδασε πολύ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αν και έπρεπε να ακολουθεί για αρκετό καιρό ειδική διατροφή και πρόγραμμα γυμναστικής.

Επίσης σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις μαρτύρησε και μία ακόμη λεπτομέρεια: Είχε πάντα μαζί της στο καμαρίνι της το άρωμα της το οποίο φορούσε λίγο πριν ξεκινήσει το γύρισμα. Είχε μάθει

πως η ηρωίδα που υποδυόταν λάτρευε τα αρώματα και είχε παντού ένα μπουκάλι ώστε να μην ξεμείνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 29 Αύγ, 2019 στις 9:33 πμ PDT

Το άρωμα της JLo ήταν το Glow. Ναι την εσάνς που φέρει την υπογραφή της. Εκείνο που λάνσαρε το 2002 και θεωρείται πλέον κλασικό.

H Lopez στα μέσα της εβδομάδας μάλιστα γιόρτασε τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου της αρώματος Promise, με ένα party στο Soho της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για μία εσάνς όπου οι ξυλώδης νότες συναντούν το κίτρο και το κεχριμπάρι δημιουργώντας μια αξέχαστη σύνθεση. Το συγκεκριμένο άρωμα της θυμίζει πολλά και κυρίως τις ρίζες της. Η μητέρα της Lopez όσο και η γιαγιά της αγαπούσαν τα αρώματα. Η μητέρα της φορούσε για χρόνια μια συγκεκριμένη Avon εσάνς ενώ η γιαγιά της άπλωνε μια πούδρα με άρωμα που στη συσκευασία της είχε μια γυναίκα που χόρευε Flamenco.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 26 Σεπ, 2019 στις 8:39 μμ PDT

Θυμάται πως είχε συνδέσει τα παιδικά της χρόνια με το άρωμα της γιαγιάς της αφού κάθε φορά που η Lopez με τα αδέρφια της την επισκέπτονταν εκείνη το φορούσε.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που εμπνεύστηκε την ονομασία του “Promise”. Βρισκόταν σε επαγγελματικό γεύμα με τον 89χρονο buisnessman Warren Buffet ο οποίος μεταξύ άλλων της είπε πως ένα brand είναι μια υπόσχεση. Και υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι αυτό θα το κρατήσει σαν φυλαχτό ώστε να μην ξεχάσει ποτέ από που προέρχεται.

“Ένα brand είναι μια υπόσχεση να μεταφέρεις κάτι ποιοτικό στους ανθρώπους που θα βασιστούν σ’ αυτό” λέει η Lopez κι εμείς την αγαπάμε περισσότερο τώρα.

Κεντρική photo: ALexander Tamargo/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα παραμείνει η επιδερμίδα σας ματ όλη μέρα με μία μόνο κίνηση (video)

Lucy Boynton: Το τελευταίο μακιγιάζ της θα σας κάνει να την λατρέψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα