Τζένη Θεωνά: Η αποκάλυψη για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη -«Το σώμα μου δεν επανήλθε ποτέ»

Στην κάμερα του «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησε σήμερα το πρωί (22/2) η Τζένη Θεωνά.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» που παρουσιάζει, στις προτάσεις που δέχτηκε για συμπαρουσίαση, αλλά και στα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και δεν έχασε ποτέ.

«Αισθάνομαι πανευτυχής στην εκπομπή “Μαμά-δες”, δεν περίμενα ότι θα το απολαύσω τόσο πολύ. Έχω πει πολλά όχι γιατί υπήρξαν πολλές προτάσεις που δεν

μου ταίριαζαν», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δέχτηκα προτάσεις και για συμπαρουσίαση και για πάνελ σε πρωινές εκπομπές. Σε ένα ραντεβού μου είπαν πως κυκλοφορεί η φήμη ότι λέω συνέχεια όχι και μου έκανε εντύπωση. Πιστεύω πως έκανα σωστά που δεν αποδέχτηκα τις προτάσεις».

Όσα για τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμόσυνης και δεν έχασε ποτέ, η Τζένη Θεωνά αποκάλυψε: «Στην εγκυμοσύνη μου πήρα 25 κιλά, ένιωθα σαν να είμαι δύο άνθρωποι. Δεν έχασα ποτέ όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, το σώμα μου δεν επανήλθε ποτέ. Δεν φοράω το ίδιο νούμερο στα ρούχα».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Τζένη Θεωνά έχει αποκτήσει έναν γιο με τον τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη, τον Αρίωνα, που σήμερα είναι 3,5 ετών. Οι δυο γονείς του έχουν τεράστια αδυναμία και αναφέρονται σε εκείνον στις περισσότερες συνεντεύξεις που παραχωρούν.

Διαβάστε ακόμα:

Ζέτα Μακρυπούλια: Η αποκάλυψη για την συνεργασία της με τον Χρήστο Λούλη μετά την κόντρα τους

Survivor All Star -Καρολίνα Καλύβα: Το ηχητικό μήνυμά της στον Πρίαμο και η αμηχανία της Ελευθερίου

Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι throwback φωτογραφίες με τις κόρες της σε παιδική ηλικία

Keywords
Τυχαία Θέματα