Survivor All Star -Καρολίνα Καλύβα: Το ηχητικό μήνυμά της στον Πρίαμο και η αμηχανία της Ελευθερίου

Απόψε το βράδυ, το «Survivor All Star» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με καινούργιο επεισόδιο.

Χτες, οι Μπλε κέρδισαν την τρίτη ασυλία με σκορ 10-02 και πανηγύρισαν με την ψυχή τους, μιας και δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν ξανά μια τόσο μεγάλη διαφορά.

Μετά την υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου και της Μελίνας Μεταξά στα προηγούμενα επεισόδια του reality επιβίωσης, ακόμα δύο παίκτες προστέθηκαν στη λίστα μετά το χτεσινό Συμβούλιο του Νησιού. Ο λόγος για την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Γιώργο Κόρομι.

Οι παίκτες

της Κόκκινης ομάδας έκριναν ότι αυτοί οι συμπαίκτες τους έχουν πέσει αγωνιστικά και έτσι πρέπει να τεθούν στην κρίση των τηλεθεατών, που θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν ή όχι την πορεία τους στο «Survivor All Star».

Απόψε, οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας. Μάλιστα, στο trailer βλέπουμε τον Γιώργο Λιανό να αποκαλύπτει πως αν οι Διάσημοι κερδίσουν,  θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

«Μάριε θέλω να σε ενημερώσω πως αν κερδίσετε έχεις μήνυμα από την Καρολίνα», λέει σε κάποιο σημείο ο παρουσιαστής στον παίκτη της Κόκκινης ομάδας, με τον Μάριο Πρίαμο και την Ελευθερία Ελευθερίου να μην κρύβουν την αμηχανία τους μετά από αυτό που άκουσαν

Μάλιστα, στα πλάνα βλέπουμε και μια φωτογραφία της Καρολίνας Καλύβα, η οποία ποζάρει στον φακό φορώντας κάλτσες με καρδούλες και τη λέξη «μ’ αγαπάς».

Διαβάστε επίσης:

Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι throwback φωτογραφίες με τις κόρες της σε παιδική ηλικία

Σασμός Εξελίξεις: Η Νάντια αποκαλύπτει στη Τζένη ότι γνωρίζει για τη ψεύτικη εγκυμοσύνη της

Survivor All Star: Αυτή είναι η λίστα με τους υποψήφιους για την εβδομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα