Τζένη Θεωνά για Δήμο Αναστασιάδη: «Προσωπικά του χρωστάω χιλιάδες υπέροχα βράδια»

Ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ. Οι δυο τους αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και έτσι σπάνια τους βλέπουμε μαζί σε εξόδου τους.

Τόσο η ηθοποιός όσο και ο τραγουδιστής έχουν θέσει σε προτεραιότητα τον 3χρονο γιο τους, ο οποίος ήρθε στη ζωή τον Απρίλιο του 2019 και άλλαξε ριζικά την καθημερινότητά τους.

Αυτή την περίοδο, ο Δήμος Αναστασιάδης κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα

και έτσι βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι. Ο τραγουδιστής έχει, βέβαια, την καλύτερη παρέα, αφού τον συνοδεύουν η Τζένη Θεωνά και ο γιος τους. Η ηθοποιός είναι μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του Δήμου Αναστασιάδη κι συνεπώς, απολαμβάνει να τον βλέπει επί σκηνής.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220812194011_theona.mp4

Ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της Τζένης Θεωνά είναι το «Προσωπικά» του Αντώνη Ρέμου, το οποίο ερμηνεύει ο Δήμος Αναστασιάδης στις συναυλίες του. Σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις του, λοιπόν, το αφιέρωσε στη Τζένη Θεωνά και εκείνη μοιράστηκε το βίντεο με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

«Το λατρεύω αυτό το τραγούδι και τον ερμηνευτή. Όπου τον βρείτε ανά την Ελλάδα, να πάτε να τον ακούσετε. Θα σας χαρίσει ένα υπέροχο βράδυ. Προσωπικά του χρωστάω χιλιάδες», ήταν τα λόγια της Τζένης Θεωνά.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Οι πρώτες διακοπές μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης – Πού ταξίδεψε

 Μπέττυ Μαγγίρα: Ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν – Η φωτογραφία από τα γυρίσματα του trailer

 Μαρία Καρλάκη: Έκαψαν το αυτοκίνητό της – «Δεν φιλοδοξώ να είμαι θύμα μιας επόμενης γυναικοκτονίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα