Ίαν Στρατής: Η χιουμοριστική ανάρτηση από τις διακοπές του στην Κρήτη με τη Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή τους, καθώς η επιχειρηματίας είναι έγκυος στο πρώτο παιδί τους! Το ζευγάρι είχε καταφέρει να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την είδηση της εγκυμοσύνης και το ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες μέσω μιας πολύ τρυφερής ανάρτησης στο Instagram.

Από τότε, η Μαίρη Συνατσάκη

συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες πληροφορίες για την εγκυμοσύνη της, αποκαλύπτοντας πως οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Ο Ίαν Στρατής βρισκόταν πάντα στο πλευρό της και τη στήριζε.

Εδώ και μερικές ώρες, το ερωτευμένο ζευγάρι είναι στην Κρήτη μαζί με τους φίλους του. Η Μαίρη Συνατσάκη έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα από την πρώτη ημέρα στο νησί ενώ μετά από πολύ καιρό έκανε μία ανάρτηση και ο Ίαν Στρατής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ian C. Stratis (@ianstratisnotofficial)

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, στην οποία ποζάρουν με το μαγιό τους. Ο Ίαν Στρατής έσπευσε να σχολιάσει τη διαφορά στις κοιλιές τους στη λεζάντα της δημοσίευσής του, τρολάροντας τον εαυτό του.

«Μόνο μέσα από σκληρή δουλειά με τα όρια του σώματος σου μπορείς να φτάσεις στο ιδανικό αποτέλεσμα. Μην τα παρατάς. Μπορεί να στερήθηκα πολλά πράγματα όμως η εικόνα μου στον καθρέφτη με δικαιώνει καθημερινά. Και να θυμάσαι! Don’t wish for a great body. Work for it», έγραψε χιουμοριστικά ο Ίαν Στρατής.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Καβογιάννη: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνισή της

 Anne Heche: Πέθανε η ηθοποιός μετά το σοβαρό ατύχημα

 Σπύρος Πούλης: «Χρεοκόπησε παραγωγή και μείναμε απλήρωτοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα