Τζένη Μελιτά: Αποκάλυψε γιατί φόρεσε τρία νυφικά στον γάμο της

Η Τζένη Μελιτά έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ μίλησε για το ευτυχές γεγονός και παραδέχτηκε πως διασκέδασε με την ψυχή της κάθε στιγμή του γάμου της.

Παράλληλα, η Τζένη Μελιτά αποκάλυψε τον λόγο που την είδαμε να αλλάζει όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία νυφικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, με το ένα να είναι καλύτερο από το άλλο.

Η Τζένη Μελιτά στις πρώτες
δηλώσεις μετά τον γάμο της

«Ο γάμος ήταν φανταστικός! Είναι αλήθεια ότι άλλαξα τρία νυφικά. Ήταν πολύ αγαπημένη μου φίλη η σχεδιάστρια οπότε έκανε αυτό που μου είπε…. “Θα σε κεντάω μερόνυχτα”, είχε δηλώσει», είπε αρχικά  η Τζένη Μελιτά.

Σχετικά με τη επιθυμία τους να κρατήσουν τον γάμο μακριά από τη δημοσιότητα, η ίδια σχολίασε: «Καταφέραμε να κρατήσουμε τον γάμο για εμάς. Θέλαμε να το γιορτάσουμε με πολύ αγαπημένους φίλους και συγγενείς και έτσι έγινε.

Μετά τον γάμο δεν άλλαξε τίποτα αλλά ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή, πήραμε πολλή αγάπη από τους δικούς μας ανθρώπους και το κρατάω μαζί με αυτά που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου».

Τέλος, η Τζένη Μελιτά ρωτήθηκε για το ταξίδι του μέλιτος: «Κάναμε μία μέρα του μέλιτος, οπότε έχουμε καιρό. Σκεφτόμαστε να πάμε προς τα Χριστούγεννα γιατί τώρα έχουμε την εκπομπή. Δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα το μέρος».

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του σήμερα

 Δανάη Μπάρκα: «Πέρσι υπήρχε ένας άνθρωπος στη ζωή μου, μου έστειλε μία άγνωστη μηνύματα που είχαν ανταλλάξει»

 Μαριάντα Πιερίδη: Αυτός είναι ο λόγος που μίλησε δημόσια για την κρίση στον γάμο της

Keywords
Τυχαία Θέματα