Μαριάντα Πιερίδη: Αυτός είναι ο λόγος που μίλησε δημόσια για την κρίση στον γάμο της

Η κάμερα του «Breakfast@star» συνάντησε τη Μαριάντα Πιερίδη μετά τη συνέντευξη που έδωσε στη «Super Κατερίνα» και η τραγουδίστρια ρωτήθηκε εκ νέου για τον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση αλλά και την ανάρτηση που έκανε προκειμένου να προστατέψει τον γιο της.

Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν φειδωλή στα λόγια της, κρατώντας έτσι χαμηλό προφίλ και αφήνοντας όσα συμβαίνουν στη σχέση της με τον σύζυγό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Το έκανα για να μην αφήνω να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία σε sites

και εκπομπές. Ξεκαθάρισα λίγο την κατάσταση, από εκεί και πέρα προχωράμε και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Όσον αφορά στην ανάρτηση που έκανε με τον γιο της και το μήνυμα που έστειλε στους δημοσιογράφους, η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε: «Τα παιδιά, αν και δε μιλάνε συχνά για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται, τα καταλαβαίνουν όλα, από όσο ξέρω τον δικό μου γιο τουλάχιστον.

Θέλω να τον έχω όσο το δυνατόν περισσότερο προστατευμένο. Όπως καταλαβαίνεις, είναι ένα παιδάκι που είναι σε μια ηλικία που μπαίνει στο διαδίκτυο και γι’ αυτό ήθελα με ένα ποστ μήπως βάλω μια μικρή τάξη».

Όταν η Μαριάντα Πιερίδη ρωτήθηκε για το μέλλον του γάμου της με τον Δημήτρη Κατριβέση, αρκέστηκε να δηλώσει: «Άσε τα προσωπικά. Τα προσωπικά θα μείνουν προσωπικά. Ήταν ένα τσουνάμι.

Το ότι βγήκε και μίλησε ο σύζυγός μου σε μια εκπομπή είναι το λιγότερο. Μπορεί να βγει σε όσες εκπομπές θέλει, να κάνει ό,τι θέλει, δε μπορώ να του πω κάτι γι’ αυτό, ας κάνει ό,τι αισθάνεται, αρκεί να το ξέρω. Δε ξέρω τι θα γίνει… Μου στέλνει μηνύματα τώρα».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρίνα Ασλάνογλου: «Το καλοκαίρι κάηκε το εξοχικό μας και πλημμύρισε το σπίτι μας»

 Επικό! Μαύρη γάτα «εισέβαλε» στο πλατό του «Σήμερα» – Η αντίδραση των παρουσιαστών

 Ηλίας Μαμαλάκης: Η αιχμηρή ανάρτηση για την εκπομπή μαγειρικής του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ

Keywords
Τυχαία Θέματα