Δανάη Μπάρκα: «Πέρσι υπήρχε ένας άνθρωπος στη ζωή μου, μου έστειλε μία άγνωστη μηνύματα που είχαν ανταλλάξει»

Τις τελευταίες ημέρες η προσωπική ζωή της Μαριάντας Πιερίδη βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας, αφού πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι συνέβη τελικά στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση. Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου την Τετάρτη 20/9 και ρωτήθηκε για το εν λόγω ζήτημα.

«Για να το ξεκαθαρίσω και αυτό. Περίεργη περίοδος. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δεν έχει

τύχει να το αντιμετωπίσω ξανά στην προσωπική μου ζωή. Το μοιράστηκα με την Φελίσια, γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα μου και… μαζικά εγκεφαλικά. Μου έστειλαν πολλά σε μήνυμα. Το έψαξα γιατί είμαστε 9 χρόνια μαζί», είπε αρχικά αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Και συνέχισε: «Το λέω ξεκάθαρα γιατί είναι κάτι που συμβαίνει. Όλο αυτό ήταν ένα τσουνάμι που με πήρε και με σήκωσε και με έριξε ξανά. Χαμός. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Ό,τι και αν είναι, είναι σκληρό και αιτία χωρισμού, αλλά όταν είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να είσαι κι εσύ. Το θέμα είναι ότι, όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο κι όταν κι ένας άλλος άνθρωπος παρακολουθεί αυτό που κάνεις στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι σε διάλειμμα να σου στείλει κάτι».

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα με αφορμή την ιστορία της Μαριάντας Πιερίδη

Το πρωί της Πέμπτης 21/9 η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της σχολίασαν τη συνέντευξη της τραγουδίστριας στον αέρα του Mega. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» μοιράστηκε με αφορμή τα όσα είπε η Μαριάντα Πιερίδη και μια προσωπική της ιστορία, όταν και εκείνη έλαβε μηνύματα από μια άγνωστη γυναίκα όταν βρισκόταν σε σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Πέρυσι, περίπου προς το τέλος της πρώτης μας σεζόν υπήρχε ένας άνθρωπος στην ζωή μου και μου είχαν έρθει δύο μηνύματα από μια άγνωστη κοπέλα. Στο πρώτο μήνυμα ήταν μια φωτογραφία κάπου σε μια παρέα που εγώ δεν ήξερα και στην άλλη ήταν screenshot από μηνύματα που είχαν ανταλλάξει.

Αυτά μου τα έστειλαν και καλά γνωρίζοντας την κατάσταση ανάμεσα σε εμένα και εκείνον, οπότε ήθελαν να γνωρίζω ότι υπάρχει και αυτή η πλευρά. Η ψυχολογία μου ήταν εύθραυστη τότε και εγώ έμεινα στο ότι “ωχ αν αυτό το κορίτσι το ανεβάζει δημόσια και γίνει αναπαραγωγή και μπλεχτώ σε μια κατάσταση με δημοσιεύματα, έτρεμα και μόνο στην ιδέα.

Ένας άνθρωπος που εκτίθεται έχει να σκεφτεί πάρα πολλά. Και η Μαριάντα αυτή την στιγμή έχει να διαχειριστεί και την κρίση που μπορεί να υπάρχει στην προσωπική της ζωή και το τι θα πουν οι γύρω της. Είναι σοκαριστικό, συμπάσχω».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Χρανιώτη στον αέρα της εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της έγινε τεσσάρων και το γιόρτασαν στο λούνα παρκ – Φωτογραφίες

Φίλιππος Πλιάτσικας: Απαντά στο γιατί διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

Keywords
Τυχαία Θέματα