Τσιμτσιλή για Μουζουράκη: «Μπήκα σε σκέψεις για το αν πρέπει να στείλουμε αποστολή…»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της στο «Happy Day» σχολίασαν το βίντεο που ανάρτησε ο Πάνος Μουζουράκης σχετικά με τον επικείμενο γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη. Ο γνωστός τραγουδιστής μοιράστηκε δημόσια την επιθυμία του να μην καλυφθεί από τις εκπομπές αυτή η ξεχωριστή στιγμή για τη σχέση του.

Το εν λόγω βίντεο και ο τρόπος που ο Πάνος Μουζουράκης τοποθετήθηκε, προκάλεσαν αντιδράσεις, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της να σχολιάζουν αρνητικά τα λεγόμενά του.

Στη σημερινή εκπομπή, λοιπόν, η παρουσιάστρια επανήλθε στο θέμα και εξέφρασε δημόσια τις σκέψεις της σχετικά με το αν θα στείλει ή όχι κάμερες στην Αίγινα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως συνομίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου που είναι κολλητή της νύφης και εκείνη της είπε πως θα στείλει κανονικά κάμερες στον γάμο, παρά την έκκληση του Πάνου Μουζουράκη. Το ίδιο θα κάνει και η Ελεονώρα Μελέτη για τη δική της εκπομπή, συνεπώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια οδό.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day»

«Πάω να ανακοινώσω την ετυμηγορία. Χθες προβάλαμε το βιντεάκι του Πάνου Μουζουράκη και πραγματικά μπήκα σε σκέψεις αν πρέπει να στείλουμε αποστολή κλπ. Εκ των υστέρων έμαθα ότι είχαμε προπληρώσει μια εβδομάδα τώρα όλα τα έξοδα και μιλάμε για ένα μεγάλο κόστος και λέω “εντάξει ρε Μαίρη μου να δούμε τι θα κάνουμε, δεν συζητάς και με τους άλλους αρχισυντάκτες”.

Χθες συναντήθηκα με την Καινούργιου και της λέω “εσύ που είσαι και κολλητή της νύφης, θα στείλεις συνεργείο;” και μου λέει “πιστεύω απλά ο Πάνος ξύπνησε με αυτή τη διάθεση και έκανε αυτό το βίντεο, δεν το εννοούσε, σέβεται τους δημοσιογράφους. Εγώ θα στείλω” και λέω “συγγνώμη εσύ που είσαι κολλητή της νύφης θα στείλεις συνεργείο;”. Άκουσα και την Μελέτη που είπε ότι θα στείλει και ότι θα είναι διακριτική.

Οπότε θα στείλει ο ένας, θα στείλει ο ένας κι εμείς που πληρώσαμε να μην έχουμε το θέμα; Μαίρη το παίρνεις πάνω σου. Θα στείλει η Ελεονώρα που είναι μια γυναίκα που σέβεται τους ανθρώπους, θα στείλει η Καινούργιου που είναι κολλητή της νύφης, μόνο εμείς να ακυρώσουμε την αποστολή; Με τέσσερα ψηφία το κόστος για την αποστολή».

Διαβάστε ακόμα:

 Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει τα κιλά της σήμερα και όσα πήρε στις εγκυμοσύνες

 Στο νοσοκομείο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του ANT1: «Η ζωή όλων κρέμεται από μια κλωστή»

 Survivor All Star – Σπύρος Μαρτίκας: Το αστρονομικό ποσό που θα πάρει μετά την αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα