Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σήμερα έχω ανακοινώσεις» – Η on air αποκάλυψη στο «Happy Day»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Παρασκευής (26/5) προχώρησε σε μια αποκάλυψη για το μέλλον ενός συνεργάτη της στο «Happy Day».

Λίγες εβδομάδες πριν αποχωρήσει με την ομάδα της για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους τηλεθεατές της εκπομπής της ότι ο Κώστας Φραγκολιάς ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι και ότι συνεχίσουμε να τον βλέπουμε στο «Happy Day».

Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2025, κάτι που σχολίασε στον αέρα η πρωινή ομάδα του Alpha.

«Σήμερα

έχω ανακοινώσεις. Επειδή δύο μήνες τώρα μας πας πέρα – δώθε, τα λέμε και τα ξαναλέμε», ανέφερε αρχικά με τον Κώστα Φραγκολιά να συμπληρώνει: «Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις και πολύωρες μέχρι αργά χθες βράδυ, κατάφεραν να με κάνουν να τα βρούμε», είπε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Και πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σε αγαπάμε και θα είμαστε μαζί! Μέχρι το 2025 παρέα».

«Δεν θέλουν όλοι να είναι πρώτα ”βιολιά”, δεν θα επιθυμούσα να είμαι το πρώτο ”βιολί” στο Happy Day. Θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι», είχε αναφέρει σε παλιότερες δηλώσεις του ο Κώστας Φραγκολιάς.

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Λιάντου για Αλέξανδρο Σκουρλέτη: «Είμαστε ο ένας για τον άλλον»

Σασμός: Σμπαράλια ο Μαθιός μετά τον χωρισμό από τη Βασιλική

Survivor All Star: «Μούδιασαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση της αποχώρησης

Keywords
Τυχαία Θέματα