Survivor All Star – Σπύρος Μαρτίκας: Το αστρονομικό ποσό που θα πάρει μετά την αποχώρηση

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το «Survivor All Star» στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο. πρώην παίκτης της μπλε ομάδας αποτελούσε ένα ιδιαίτερα δημοφιλές και αγαπητό πρόσωπο, με τους τηλεθεατές του reality επιβίωσης να τον κρατούν ξανά και ξανά στο παιχνίδι.

Μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας να τέθηκε στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού από τις πρώτες εβδομάδες που το «Survivor All Star» βγήκε στον αέρα, ωστόσο κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για πέντε μήνες και να επιβιώσει σε έντεκα ψηφοφορίες.

Μετά από

δώδεκα φορές που τέθηκε στον τάκο, έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του «Survivor All Star». Ο ίδιος χαμογέλασε μόλις άκουσε το όνομά του από το στόμα του Γιώργου Λιανού και είπε:

«Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φέτος να ακούσω το όνομά μου για αποχώρηση ακριβώς στο ίδιο σημείο. Μεγάλο το ταξίδι, πάλεψα, άντεξα. Είχα τον κόσμο δίπλα μου 24 φορές. Τελικά, ήρθε η ώρα μου γιατί είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι και αξίζουν να συνεχίσουν οι καλύτεροι. Είναι τεράστια επιτυχία που έφτασε μέχρι αυτή τη θέση, δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους.

Νιώθω τεράστια ευτυχία, το Survivor είναι ένα τεράστιο πανεπιστήμιο που σε μαθαίνει να είσαι καλύτερος. Δεν έχω να πω πολλά, ανυπομονώ να δω τους δικούς μου και να αγκαλιάσω εκείνους που με στήριξαν. Επιστρέφω καλύτερος στην Ελλάδα, κρατώντας αυτό το ταξίδι σαν μια γλυκιά ανάμνηση.

Υπολογίζω ότι στην τετράδα θα είναι ο Μπόγδανος, ο Βασάλος, ο Τάκης και ο Πρίαμος. Νικητή θα ήθελα να δω τον Ηλία γιατί του αξίζει».

Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας από το «Survivor All Star»;

Ο Σπύρος Μαρτίκας παρέμεινε στο «Survivor All Star» για 5,5 μήνες και έτσι συγκέντρωσε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Μετά τον Στέλιο Χανταμπάκη που έφυγε από το παιχνίδι με 90.000€, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης μέχρι στιγμής, καθώς πρόκειται να πάρει 100.000€. Καθόλου άσχημα! Τι λέτε;

Διαβάστε ακόμα:

 MasterChef: Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού κύκλου

 Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Νταλάρα

 Μαρία Μενούνος: Ρομαντική απόδραση στη Σαντορίνη με τον σύζυγό της, μετά τα δύσκολα

Keywords
Τυχαία Θέματα