Τριαντάφυλλος – Survivor All Star: Η απάντηση μετά το ρεπορτάζ που τον θέλει να μπαίνει στο ριάλιτι με 10.000 ευρώ την εβδομάδα

Ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε σήμερα (17/1) στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 ότι ο Τριαντάφυλλος πρόκειται τελικά να μπει στο «Survivor All Star» μέσα στο επόμενο διάστημα και ότι έδωσε τα χέρια με τον Ατζούν Ιλίτζαλι. Συγκεκριμένα τόνισε πως μόλις ο τραγουδιστής επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αυστραλία, θα ετοιμάσει αποσκευές για Άγιο Δομίνικο.

Όσο για το οικονομικό κομμάτι, ο δημοσιογράφος δήλωσε πως ο Τριαντάφυλλος θα παίρνει περισσότερα χρήματα από τους υπόλοιπους

παίκτες, που αμείβονται με 5.000€ την εβδομάδα, αναφέροντας πως εκείνος θα πάρει τα διπλά, δηλαδή 40.000€ τον μήνα.

Λίγες ώρες μετά το σχετικό ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα, ο Τριαντάφυλλος έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον πρροσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να μπαίνει με περισσότερα χρήματα στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Σταματήστε όλο αυτό με το Survivor ότι θα μπω και θα πάρω τρελά λεφτά. Κάποιοι εδώ και εκεί που βρίζετε μακάρι να γινόταν κάτι και να με γνωρίζατε από κοντά για να δείτε ποιος είμαι.

Αν και έχω κάνει τρελή προετοιμασία και θα είχε πολλή πλάκα με αυτό που θα βλέπατε, όσα λεφτά και να μου δώσουν δεν θα πάω ποτέ γιατί το παν δεν είναι τα λεφτά ρε.

Επιτέλους έχω ένα παιδί και πάνω απ’ όλα βάζω αυτό, όποιος θέλει το καταλαβαίνει όποιος δεν θέλει ας συνεχίσει να βρίζει. Εγώ εύχομαι σε όλους τα καλύτερα γιατί ξέρω είσαστε καλοί άνθρωποι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Διαβάστε ακόμα:

Στο νοσοκομείο η Ντόρα Κουτροκόη -Τι συνέβη;

Survivor All Star: Ξεσπά η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου -«Θέλουν να τον εξουδετερώσουν ψυχολογικά»

My Style Rocks: Ο εκνευρισμός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με παίκτρια -«Το δέχεσαι δεν το δέχεσαι, αυτή είναι η γνώμη μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα