Παντρεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας; Η on camera αποκάλυψή του!

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε σήμερα το πρωί (17/1) ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην απουσία του από την τηλεόραση, στον λόγο που δεν θέλει να συμμετάσχει στο J2US αλλά και στο ενδεχόμενου ενός γάμου το 2023.

«Δεν ήταν επιλογή μου να απέχω φέτος από την τηλεόραση. Υποτίθεται ότι η εκπομπή που ήμουν πέρυσι, θα συνεχιζόταν, όπως και η σειρά με τον Σεφερλή. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να συνεχιστεί το “Όλα Γκούντ” γιατί δεν πήγαινε άσχημα και δεν πάει καλυτέρα αυτό

που πήρε την θέση του. Κοιτούσα τα νούμερα τηλεθέασης από επαγγελματικό ενδιαφέρον, άλλα χωρίς την αρρώστια που έχουν κάποιοι. Τον Γρήγορη τον νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και η εκπομπή έχει την υπογραφή του. Υπάρχουν χειρότεροι “νουμεράκηδες” από τον Αρναούτογλου. Και ο Γκουντάρας το έψαχνε πολύ», είπε αρχικά σχετικά με την απουσία του από την TV και τα νούμερα τηλεθέασης.

Όσο γιατί δεν επιλέγει να συμμετέχει στο μουσικό show του Νίκου Κοκλώνη, ξεκαθάρισε: «Δεν πήγα στο J2US, γιατί θεωρώ ότι έχει πολλή δουλειά και εγώ είμαι καλομαθημένος. Από το J2US έχει περάσει η μισή Ελλάδα. Μου κάνουν συνέχεια πρόταση, άλλα δεν πάω. Νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά στην τηλεόραση. Θα μου ταίριαζε νομίζω ένα νυχτερινό, άλλα δεν ξέρω πόσο έτοιμοι είναι. Θα ήθελα να έχω μια βραδινή εκπομπή, να καλώ ανθρώπους και να γνωρίζουμε μαζί άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους».

Τέλος, ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του Mega ότι «όταν ο άλλος σε κοιτάει σαν να είσαι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του, δεν μπορείς να πεις κουράστηκα. Μπορεί μέσα στο 2023 με δείτε γαμπρό».

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καραβάτου – My Style Rocks: «Έπρεπε να γίνει αυτή η παύση -Ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι διαφορετικό»

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αθώα για την υπόθεση ναρκωτικών η πρώην παίκτρια του «Power of Love»

Τριαντάφυλλος: Μπαίνει στο «Survivor All Star» – «Ζαλίζει» η αμοιβή του

Keywords
Τυχαία Θέματα