H αγαπημένη απόχρωση της Victoria Beckham είναι ένα χρώμα που ΠΡΕΠΕΙ να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου

Πάντα θαυμάζουμε το στιλ της Victoria Beckham και πάντα μας αρέσει να χαζεύουμε τις εμφανίσεις της σε διάφορα events. Αυτή τη φορά η γνωστή fashionista πήγε ως καλεσμένη στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live! και κατάφερε και πάλι να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση με ρούχο που έφερε τη δική της υπογραφή.

The Look

Συγκεκριμένα η γνωστή σχεδιάστρια επίλεξε μια μπλούζα και φούστα με το ίδιο αφηρημένο μοτίβο. Η Victoria Beckham συνδύασε το σύνολό της με αξεσουάρ μοβ απόχρωσης καθώς

αυτό το χρώμα φαίνεται να την έχει κερδίσει τον τελευταίο καιρό. Η Beckham φόρεσε μοβ γόβες και τσαντάκι και έδειχνε υπέροχη. Η ίδια προτίμησε να πιάσει τα μαλλιά της σε μια ατημέλητη αλογοουρά και έκανε ένα απλό μακιγιάζ σε γήινους τόνους.

Δες το σύνολο που επίλεξε η Beckham όπως το είδαμε στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας.

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Victoria Beckham είχε κάνει ακόμα μια εμφάνιση με μοβ αξεσουάρ. Η σχεδιάστρια είχε επιλέξει την ίδια μπλούζα και την είχε συνδυάσει με ένα κομψό γκρι ταγιέρ και μοβ γόβες και τσάντα.

H αγαπημένη μας σχεδιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες της με αυτό το look και στο instagram!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What better way to finish a beautiful day in Paris! Watch @qofficiel live at 8PM CET #Quotidien x VB

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις 15 Νοέ, 2019 στις 9:18 πμ PST

Διαβάστε ακόμα: ΑΥΤΑ είναι τα κοσμήματα που θα θέλεις να φοράς σε όλες τις γιορτές!- Θα τα λατρέψεις και αποτελούν και την τέλεια ιδέα για δώρο

7 γρήγορα tricks για να δείχνει το look σου πιο ελκυστικό και σικ! (VIDEO)- Ακολούθησε αυτά τα εύκολα tips και θα μας θυμηθείς!

Θες να πάρεις μια πρώτη γεύση για το τι θα φορεθεί στις γιορτές; ΑΥΤΕΣ οι 4 stars σου δείχνουν τα πιο glamorous trends!

Keywords
Τυχαία Θέματα