Το weekend θα υιοθετήσετε ένα από τα δύο ωραιότερα make up looks των Brit Awards

Λίγα 24ωρα πριν από την απονομή των βραβείων Oscar οι celebrities έκαναν την τελευταία πρόβα με την εμφάνιση τους στα Brit Awards. Όπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησαν τα μεγαλύτερα trends όσο αφορά το μακιγιάζ και το hairstyle και εντυπωσίασαν.

Οι περισσότερες προετοιμάζονται για τη μεγάλη βραδιά της ερχόμενης Κυριακής όπου θα λάμψουν αφού πρόκειται για την σημαντικότερη της χρονιάς.

Στα

Brit Awards δύο ήταν οι παρουσίες που ξεχώρισαν με το απίθανο make up look. Πρόκειται για τη Dua Lipa και την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Madison Beer.

Και οι δύο ήταν εκθαμβωτικές. Θα καταλάβετε τι εννοούμε στη συνέχεια. Αυτό που εσείς πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε μια ευκαιρία άμεσα να υιοθετήσετε τα look.

Dua Lipa: H Βρετανίδα τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει στις όμορφες εμφανίσεις αφού δείχνει να αγαπά τις τάσεις και να τις ακολουθεί πιστά. Με μια δική της πινελιά πάντα. Στην εμφάνιση της στα βραβεία Brit δημιούργησε ένα sleek look στο bob της αφήνοντας το άψογο μακιγιάζ της να αναδειχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υιοθέτησε το μονοχρωματικό look με μία ροδακινί, shimmer σκιά στα μάτια και την ίδια απόχρωση σε ζυγωματικά και χείλη. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες χάρισαν ακόμη μεγαλύτερη ένταση τα μάτια και τα φρύδια της ήταν καλοσχηματισμένα και με τέλειο χρώμα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dua Lipa (@dualipa) στις 20 Φεβ, 2019 στις 10:31 πμ PST

Madison Beer: Η Αμερικανίδα αν και εμφανίστηκε σχεδόν ημίγυμνη εμείς θα ασχοληθούμε με το μακιγιάζ και τα μαλλιά της που ήταν chic και trend, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα. Μάζεψε τα μαλλιά της σε έναν ψηλό και σφιχτό κότσο αναδεικνύοντας τα μάτια και τα ζυγωματικά της όπως πρέπει. Το winged eyeliner ήταν άκρως εντυπωσιακό ενώ το μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου δημιούργησε ένα υπέροχο βλέμμα. Τόνισε τα ζυγωματικά της με ένα μπρονζέ-ροδακινί blush αλλά και τέλεια λάμψη. Παράλληλα χάρισε έξτρα ένταση και στα φαρδιά και τέλεια φρύδια της. Τα χείλη της παρέμειναν nude-ροζ και γυαλιστερά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη madison beer (@beershalo) στις 20 Φεβ, 2019 στις 1:13 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Οι παλέτες χειλιών που θα αλλάξουν τη ρουτίνα του μακιγιάζ σας

Δείτε πως θα φτιάξετε μόνες σας την ωραιότερη μάσκα απολέπισης με καφέ

Keywords
Τυχαία Θέματα