O oίκος Fendi αποχαιρέτησε τον Karl Lagerfeld με ένα πολύ συγκινητικό show

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Karl Lagerfeld πέθανε στα 85 του χρόνια και ο κόσμος της μόδας βυθίστηκε στη θλίψη. Ο Karl υπήρξε creative director του οίκου Chanel, του οίκου Fendi αλλά και του δικού του brand. Στον οίκο Fendi δούλεψε για 54 χρόνια:

«Η σχέση ανάμεσα στον Karl Lagerfeld και στον οίκο Fendi είναι η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης στον χώρο της μόδας, μια ιστορία που θα συνεχίσει να αγγίζει τις ζωές μας τα χρόνια που θα έρθουν», δήλωσε η συνεργάτιδα του Karl, Silvia Venturini Fendi.

Extra info: Ο τεράστιος φιόγκος που είδαμε στην αρχή του show ήταν προς τιμήν του Karl, καθώς ο ίδιος είχε δείξει αυτό το σχέδιο με τον oversized φιόγκο στη Silvia Venturini Fendi ως προσέδιο για την αντρική κολεξιόν, μόλις πριν έναν μήνα!

Το γνωστό brand παρουσίασε το show του πριν λίγες ώρες, ένα show που δημιουργήθηκε από τον Karl Lagerfeld. Aυτή η τελευταία του κολεξιόν ήταν πολύ γυναικεία. Στο show είδαμε τονισμένους ώμους και μέση, και υπέροχες γραμμές. Τα neutrals κυριάρχησαν, ενώ εντοπίσαμε και αρκετά looks σε bold χρώματα, όπως κίτρινο και τιρκουάζ. Το brand λάνσαρε επίσης ένα σχέδιο με μονόγραμμα που είχε φτιάξει ο ίδιος ο Karl το 1981.

Η Gigi Hadid ήταν εκείνη που έκλεισε το show φορώντας ένα υπέροχο κίτρινο φόρεμα με μπεζ μπότες.

Στο κλείσιμο του show οι οθόνες έδειξαν ένα αφιέρωμα στον Karl που συγκίνησε τους πάντες. Σε αυτό φαίνεται ο Karl να ζωγραφίζει ένα σκίτσο με τον εαυτό του και τα ρούχα που είχε φορέσει όταν πήγε να δουλέψει για πρώτη φορά στον οίκο Fendi πριν 54 χρόνια!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A heartfelt tribute to Karl Lagerfeld, Fendi’s Ready to wear and Couture designer for over five decades. Karl, you will be dearly missed.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fendi (@fendi) στις 21 Φεβ, 2019 στις 4:14 πμ PST

Δες στην παρακάτω gallery μερικά από τα αγαπημένα μας looks στο show.

Διαβάστε ακόμα: AYTH είναι η μπλούζα που έχει ξετρελάνει όλες τις Γαλλίδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα