Τα μυστικά που πρέπει να μάθετε αν θέλετε να αποκτήσετε το glass skin εφέ

Το λαμπερό και υγιές δέρμα είναι το βασικό ζητούμενο όλων μας και παράλληλα είναι πάντα ένα από τα σημαντικότερα trends. Τη φετινή σεζόν οι celebrity make up artists το ονομάζουν glass skin και όπως καταλαβαίνεται σημαίνει επιδερμίδα λαμπερή και διάφανη σαν το γυαλί.

Πρόκειται για ένα trend που έρχεται κατευθείαν από την Κορέα

αφού οι γυναίκες στο συγκεκριμένο σημείο του πλανήτη γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλες μας τι σημαίνει τέλεια επιδερμίδα και κυρίως πως γίνεται να την αποκτήσουν. Το glass skin είναι ένα look που έχει κάνει παράλληλα θραύση στα social και κάποια από τα οποία ναι μεν είναι full στα φίλτρα αλλά και κάποια άλλα είναι πράγματι τόσο λαμπερά σαν καθαρό γυαλί στ’ αλήθεια.

Οι celebrity make up artists επιμένουν ότι όλες μας μπορούμε να αποκτήσουμε το look αρκεί να χρησιμοποιήσουμε τα σωστά προϊόντα. Αν και οι περισσότερες πιστεύουμε ότι δημιουργείται με τη χρήση πολλών highlighters οι ειδικοί μας διαβεβαιώνουν πως η συγκεκριμένη άποψη είναι λανθασμένη. Κάθε άλλο μάλιστα. Το στρώμα που δημιουργούν τα πολλά προϊόντα δεν αφήνουν περιθώριο στην επιδερμίδα να αποκτήσει φυσική λάμψη.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup) στις 7 Φεβ, 2019 στις 11:01 πμ PST

Το μυστικό είναι η ελάχιστη ποσότητα illuminator καθώς επίσης και τα σημεία ακριβώς του προσώπου στα οποία πρέπει να το εφαρμόσουμε. Για την ακρίβεια είναι εκείνα που πέφτει το φως το ήλιου. Και για να τα βρούμε θα χρειαστεί να έχουμε καλό και δυνατό φυσικό φως και την κατάλληλη ενυδατική κρέμα. Καθόμαστε λοιπόν σε αυτό ακριβώς το σημείο ενώ έχουμε απλώσει την κρέμα μας και παρατηρούμε το πρόσωπο μας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup) στις 19 Φεβ, 2019 στις 11:42 πμ PST

Συνήθως είναι το κέντρο των βλεφάρων, τα ζυγωματικά ψηλά, η γέφυρα της μύτης και το σημείο πάνω από τα χείλη. Αυτά ακριβώς είναι τα σημεία που πρέπει να απλώσουμε το προϊόν λάμψης αφού ενώ κινούμαστε θα δημιουργείται η εντύπωση ότι όλη επιδερμίδα μας λάμπει.

Ποτέ, μα ποτέ δεν εφαρμόζουμε illuminator ή highlighter σε ολόκληρο το πρόσωπο και αποφεύγουμε παράλληλα την περιοχή των ματιών.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα 5 extravagant make up looks που θα σας μεταμορφώσουν

Οι παλέτες χειλιών που θα αλλάξουν τη ρουτίνα του μακιγιάζ σας

Keywords
Τυχαία Θέματα