Το βερνίκι που φόρεσε η Zendaya στα Όσκαρ είναι το nude που ψάχνεις για το Καλοκαίρι!

Η εμφάνιση της Zendaya στα Oscars ήταν αναμφίβολα από τις πιο εντυπωσιακές της βραδιάς.

Το beauty look της ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε για να ισορροπήσει την εκτυφλωτική Valentino τουαλέτα και τα υπέρλαμπρα, ανεκτίμητης αξίας διαμάντια του οίκου Bvlgari που στόλιζαν το λαιμό και το χέρι της – γήινο και sexy,

χωρίς φλυαρίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Τα μυστικά των σταρ από την προετοιμασία τους για την απονομή συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας – ένα από αυτά αφορά στο mani της Zendaya που επιμελήθηκε o celebrity nail artist Chaun Peth. Όπως αποκάλυψε στο λογαριασμό του στο Instagram, ο Peth επέλεξε για τα νύχια της star το βερνίκι Nail Envy Samoan Sand της OPI, μια ζεστή, μπεζ-ροζ απόχρωση, ιδανική για τον τόνο της επιδερμίδας της, η οποία έδεσε ιδανικά με το loud χρώμα της πολυσυζητημένης τουαλέτας της. Αυτός ο neutral τόνος ταιριάζει τέλεια στη σταρένια επιδερμίδα και είναι top επιλογή αν ψάχνεις μια νέα nude πρόταση για το καλοκαίρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queenie Nguyen (@nailartbyqueenie)

Το Samoan Sand, όμως, έκανε και δεύτερη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, την ίδια βραδιά, αυτή τη φορά στα χέρια της Carrey Mulligan. Η nail artist Queenie δημιούργησε ένα “ανάποδο γαλλικό” mani με χρυσές λεπτομέρειες, όπως εξήγησε στο λογαρισμό της στο Instagram, χρησιμοποιώντας το Samoan Sand στη βάση των νυχιών, ενώ αντί για την κλασικό λευκό τελείωμα του γαλλικού, εκείνη επέλεξε ένα χρυσό βερνίκι – έμπνευση από την χρυσή τουαλέτα της Mulligan- για να “υπογραμμίσει” με ένα λεπτό πινελάκι το περίγραμμα της ρίζας των νυχιών.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας: 

Gigi Hadid: Μας δείχνει τα προϊόντα skincare που χρησιμοποίησε μετά το χθεσινό της shooting!

Selena Gomez: Η καινούρια φωτό που ανέβασε ως ξανθιά είναι ΣΟΚ!

Sunscreen Contouring: Το hack του TikTok που δεν πρέπει να δοκιμάσετε ΠΟΤΕ!

Keywords
Τυχαία Θέματα