Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε πριν το Πάσχα!

Η αγωνία των παικτών του Survivor ήταν μεγάλη για την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor. Καθώς οι μέρες περνούν τα πρόσωπα και οι επιλογές λιγοστεύουν και όλοι θέλουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία λίγο παραπάνω τώρα που βλέπουν τον μεγάλο τελικό να πλησιάζει ολοένα.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος,

ο οποίος πήρε δύναμη κερδίζοντας το έπαθλο επικοινωνίας και ακούγοντας τις φωνές των παιδιών του, αλλά και ο James Καφετζής.

Ενώ από την κόκκινοι ομάδα ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε για ακόμα μια φορά στη θέση του υποψήφιου, μαζί με τον συμπαίκτη του Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος «λύγισε» όταν έχασαν το έπαθλο επικοινωνίας καθώς του λείπουν πολύ οι δικοί του άνθρωποι.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως με βάση την ψηφοφορία από το Survivor αποχωρεί  ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος παρέμεινε σιωπηλός για μερικά δευτερόλεπτα και στην συνέχεια ανέφερε:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, αλλά αρχίζουν τα πιο ωραία. Ευχαριστώ τον κόσμο που με κράτησε σχεδόν πέντε μήνες», ανέφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος θα κάνει Πάσχα με την οικογένειά του. « Το Suvrivor ήταν ένα όνειρο ζωής, ένα «σχολείο», τόσες εικόνες…. Αξέχαστες στιγμές κι όταν θα ξαπλώνω με τα παιδάκια μου δεν θα τους λέω ένα παραμύθι αλλά μια αληθινή ιστορία του Survivor», είπε ακόμα ο παίκτης πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε την ανακοίνωση και την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: «Έσπασε» ο Γιώργος Ασημακόπουλος- Εξομολογήθηκε για την απώλεια του αδελφού του

O Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε το φινάλε της εκπομπής «Βινύλιο»

Άκης Πετρετζίκης: Ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον γιο του και μας δείχνει το παιδικό δωμάτιό του

Keywords
Τυχαία Θέματα