Δείτε την αναγγελία γάμου γνωστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz, καθώς τους επόμενους μήνες θα βιώσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Αναφερόμαστε στον Κώστα Σόμμερ και στη Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η make up artist διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον ηθοποιό προετοιμάζονται για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται πως είναι έτοιμο να επισημοποιήσει τη σχέση του και στο σύντομο μέλλον να ανέβει

τα σκαλιά της εκκλησίας! Σήμερα, δημοσιεύει ο Ηλίας Μαραβέγιας και η Espresso την αναγγελία του γάμου του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη. 

“Ο Σόμμερ Όλιβερ Τίνο του Νικολάου και της Βαλτράουτ, το γένος Σόμμερ, που γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στον Άλιμο Αττικής και η Παπαδάκη Βαλεντίνη του Δημητρίου και της Χριστιάνας, το γένος Μπαλλίνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Άλιμο Αττικής.”, αναφέρεται.

Δείτε την αναγγελία: 

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιανού -«Θυμάμαι όταν έγινα πατέρας…»

Άκης Πετρετζίκης: Ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον γιο του και μας δείχνει το παιδικό δωμάτιό του

House of Fame: Ο Χάρης Βαρθακούρης εξομολογήθηκε τον λόγο που δεν ήθελε να γίνει τραγουδιστής

Keywords
Τυχαία Θέματα