Το τηλεφώνημα στο The Booth που δεν έπεισε: “Σε όποιον γουστάρουμε θα απαντάμε”

Ένα τηλεφώνημα που δεν… έπεισε δέχτηκαν σήμερα στο The Booth η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία Ρήγα. 

Συγκεκριμένα, ο Θεμιστοκλής, ο οποίος είναι 30 ετών αποκάλυψε στις τέσσερις γυναίκες ότι είχε μία σχέση πριν ένα χρόνο και ενώ στην αρχή ήταν όλα καλά στην πορεία άρχισε η γκρίνια. Ανέφερε πως τα πάντα πάνω του ενοχλούσαν τη σύντροφό του. Έτσι, οδηγήθηκε στην απόφαση να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να είναι πιο εμφανίσιμος σε εκείνη. Παρόλα αυτά, τώρα ο Θεμιστοκλής δεν αρέσει στον εαυτό του και η σύντροφός του τον χώρισε γιατί τελικά τις

αρέσουν οι γυναίκες.

Μετά τα όσα είπε ο Θεμιστοκλής, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αλλά και οι υπόλοιπες της παρέας δεν έδειξαν να τον πιστεύουν. Μάλιστα, αμέσως μετά το τηλεφώνημα η Σοφία Μουτίδου πήρε τον λόγο και ξεκαθάρισε: “Κακώς ασχολήθηκες τόσο σοβαρά, το τρολ ήταν καταφανές. Είμαι και στην προκλιμακτήριο… Και εγώ εδώ το ένσημο μου θα το κολλάω πολύ έντιμα… Όποιος θέλει να τρολάρει, θα του κλείνουμε το τηλέφωνο.

Υπάρχει και αυτό και έχουμε το δικαίωμα. Το κόνσεπτ έτσι λέει! Το κόνσεπτ έχει έρθει με τα εξής δικαιώματα! Να μην απαντάμε σε κάποιους. Σε όποιον γουστάρουμε θα απαντάμε. Το ξέρατε αυτό; Δεν το ξέρατε! Ακούστε το! Αν ξαναγίνει, λοιπόν, τέτοιο τρολ εμείς θα το κλείσουμε και έχουμε καβάτζα πάρα πολλές τηλεφωνικές γραμμές”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Burak Hakki: Οι τρυφερές ευχές στη Χαρά Παππά για τα γενέθλιά της και η αντίδραση του μοντέλου

Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη – Οι φωτογραφίες και το μήνυμα της φωτογράφου

Λένα Δροσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της!

Keywords
Τυχαία Θέματα