Χριστιάνα Σκούρα: Το μήνυμα της πρώην παίκτριας του GNTM μετά την ανακοίνωση του νέου της επαγγελματικού βήματος

Πριν λίγες ημέρες, η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε το Κρήτη TV, καθώς εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ με δική της εκπομπή τη νέα σεζόν.

Η εκπομπή «Καλό μεσημέρι» που παρουσίαζε στο Κρήτη TV συνεχίζει ωστόσο την πορεία της για 23η χρονιά. Παρουσιαστές της την ερχόμενη σεζόν θα είναι ο δημοσιογράφος Λευτέρης Κουμαντάκης και η πρώην παίκτρια του GNTM, Χριστιάνα Σκούρα,

η πρώην παίκτρια του GNTM.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση του Κρήτη TV.

“Θα κάνει “κουμάντο” όταν θα τα βρω “σκούρα”. Από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα σας λέμε μαζί ” Καλό μεσημέρι ”
• Το αντιληφθήκατε το λογοπαίγνιο έτσι; ”, σχολίασε η Χριστιάνα Σκούρα, ανακοινώνοντας και εκείνη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Θα κάνει “κουμάντο” όταν θα τα βρω “σκούρα”. Από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα σας λέμε μαζί ” Καλό μεσημέρι ” • Το αντιληφθήκατε το λογοπαίγνιο έτσι;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christianna Skoura (@christianna_skoura) στις 23 Ιούλ, 2020 στις 5:04 πμ PDT

Οι followers της υποδέχτηκαν τα νέα με μεγάλη χαρά, στέλνοντας στην πρώην παίκτρια πολλά μηνύματα και ευχές για το νέο της ξεκίνημα. Η Χριστιάνα Σκούρα μέσα από τα instastories της θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τη στηρίζει αναφέροντας:

“Εγώ από την τόση αγάπη μπορώ και να τρελαθώ. Σας ευχαριστούμε πολύ, εκ μέρους και των δύο. Έχουμε πάρει μόνο μηνύματα αγάπης. Είχαμε φοβερό άγχος μέχρι να μπορέσει το κανάλι να το ανακοινώσει επίσημα. Είχαμε αγωνία για το αν θα σας αρέσει αυτή η μίξη. Νομίζω ότι σας άρεσε όσο και σε εμάς. Σας υποσχόμαστε ότι θα βάλουμε κι εμείς το μικρό μας λιθαράκι για να γίνει κάθε μεσημέρι σας… Καλό Μεσημέρι”, είπε το μοντέλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Burak Hakki: Οι τρυφερές ευχές στη Χαρά Παππά για τα γενέθλιά της και η αντίδραση του μοντέλου

Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη – Οι φωτογραφίες και το μήνυμα της φωτογράφου

Λένα Δροσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της!

Keywords
Τυχαία Θέματα