Σήμερα θα μάθετε τα πάντα για τη BB cream -5 για να επιλέξετε!

Στο μπάνιο σας υπάρχει μια ολόκληρη σειρά προϊόντων περιποίησης και στο νεσεσέρ σας όσα χρειάζεστε για να δημιουργείτε το καθημερινό σας make up look. Το Καλοκαίρι οι συνήθειες αλλάζουν αφού μπαίνουν στην άκρη οι βαριές φόρμουλες και επιλέγετε ανάλαφρες.

Άλλωστε έχετε ηλιοκαμένη όψη και χρειάζεστε ελάχιστα για να την αναδείξατε. Ένα από εκείνα που δεν απλώνετε τους καλοκαιρινούς μήνες είναι το φον ντε τεν σας. Προτιμάτε μια ενυδατική με χρώμα που είναι πρακτική με απαλό φινίρισμα.

Πιθανότατα μια BB cream

αν και μάλλον δεν γνωρίζετε τι ακριβώς είναι. Εμείς είμαστε εδώ λοιπόν για να σας εξηγήσουμε τα πάντα. Ειδικά αν είστε έτοιμες να αποκτήσετε μία ενόψει των διακοπών.

Τι είναι η BB Cream: Τα αρχικά σημαίνουν “beauty balm”. Κινείται ανάμεσα στην περιποίηση και το μακιγιάζ. Ενυδατώνει σε βάθος, καλύπτει μικρές ατέλειες και χαρίζει μια φυσική λάμψη. Οι περισσότερες έχουν δείκτη προστασίας και αυτό σημαίνει πως μπορείτε να τις φοράτε και στην παραλία.

Αντικαθιστά το φον ντε τεν; Αυτό εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θέλετε. Θα μπορούσατε να την φορέσετε αντί για φον ντε τεν αλλά σίγουρα δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι πως προσφέρει μια δροσερή αίσθηση και όψη.

Πως απλώνεται: Μπορείτε να την εφαρμόσετε με τα χέρια ή με το πινέλο του φον ντε τεν. Πλύνετε καλά τα χέρια σας αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο και απλώστε τη με απαλές κινήσεις. Θα σας βοηθήσει επίσης και το beauty blender.

Τι φινίρισμα αφήνει: Είναι κατάλληλο για εσάς που θέλετε ένα φυσικό look.

Κι αφού τώρα γνωρίζετε όλα όσα πρέπει εμείς σας προτείνουμε τις 5 αγαπημένες μας. 

Garnier Skin Active Classic, Medium, SPF 15

Avene Hydrance BB Leger SPF 30

Bobbi Brown BB Cream SPF 35

Biotherm Aquasource BB Cream 

Clinique Dramatically Different Moisturizing BB gel Beauty 

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Ο απίθανος τρόπος για να καθαρίσεις την ισωτική σου εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα (video)

H Miranda Kerr αποκαλύπτει το μυστικό της για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!

Keywords
Τυχαία Θέματα