Το τελευταίο make up look της Emma Stone είναι και πάλι συγκλονιστικό

Η Emma Stone έχει βάλει σκοπό να σας (μας) τρελάνει. Κάθε της εμφάνιση είναι ωραιότερη από την προηγούμενη. Τα make up και hairstyling look της γίνονται θέμα συζήτησης και δημιουργεί trends εκεί που δεν το περιμένεις.

Η ομάδα της είναι πράγματι καταπληκτική κι εκείνη ακόμα περισσότερο αφού υποστηρίζει τόσα διαφορετικά looks με τον καλύτερο τρόπο. Κι αφού ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει το μπουκέτο με τα τριαντάφυλλα που έβαλε στα μαλλιά

της αλλά και την ροζ glitter σκιά στα μάτια έρχεται ακόμα μία εμφάνιση της να μας αποτελειώσει αλλά και να μας δώσει μια υπέροχη ιδέα για τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν.

Η Stone ήταν καλεσμένη στα Governors Awards όπου εμφανίστηκε με μακιγιάζ, όχι απλά εντυπωσιακό αλλά πιο λαμπερό από ποτέ. Μια χρυσή μεταλλική σκιά απλώθηκε σε όλο το πάνω βλέφαρο τονίζοντας τα μάτια της με τον ωραιότερο τρόπο. Ακόμη μεγαλύτερη λάμψη χάρισε η ιριδίζουσα λευκή που χρησιμοποίησε ο make up artist στην εσωτερική γωνία των ματιών αλλά και οι τεράστιες βλεφαρίδες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Roszak (@mararoszak) στις 19 Νοέ, 2018 στις 1:03 πμ PST

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν υπέροχο κότσο έτσι ώστε να μείνει το πρόσωπο ακάλυπτο και να δώσει χώρο στο ωραιότερο μακιγιάζ που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό και αξίζει τον κόπο να υιοθετήσουμε σε μια από τις εμφανίσεις των Χριστουγέννων.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Roszak (@mararoszak) στις 18 Νοέ, 2018 στις 9:43 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Το προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιεί η Eva Longoria είναι αληθινή έκπληξη!

Η παλέτα σκιών που θα ερωτευτείτε με την πρώτη πινελιά

Keywords
Τυχαία Θέματα