Το συγκινητικό μήνυμα του Γρηγόρη Γκουντάρα: “Τα πράγματα για την οικογένειά μας είναι λίγο περίεργα…”

Το Mega μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου θα σταματήσει να εκπέμπει, καθώς η εταιρία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. αποφάσισε να μην συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας.

Στο κανάλι αυτό εργαζόταν και η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα, η οποία το βράδυ της Τετάρτης έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στα social media για την απόφαση που πάρθηκε.

Σήμερα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους που έμειναν

άνεργοι. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με την σύζυγο του και στη λεζάντα, έγραψε: «Όπως έχετε καταλάβει το τελευταίο (μεγάλο…) χρονικό διάστημα τα πράγματα για την οικογένεια μας είναι λίγο ‘’περίεργα’’… Το ίδιο ‘’περίεργα’’ ίσως και πολύ χειρότερα, είναι (δυστυχώς…) και για χιλιάδες άλλες οικογένειες στην χώρα μας. Αυτό που θέλω να γράψω και να πω, είναι πως αυτές τις στιγμές… η οικογένεια πρέπει να είναι μια γροθιά, ο ένας να είναι δίπλα στον άλλο και να προσπαθούμε με χαμόγελο να προσπερνάμε τα προβλήματα… Και τα γράφω αυτά γιατί έχω ακούσει πολλές μα πάρα πολλές οικογένειες να στραγγαλίζονται (διαλύονται…) από τα προβλήματα και την γ…*•#* την κρίση. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους μας‼».

Δείτε την ανάρτηση του:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @g.goudaras στις 10 Ιαν, 2018 στις 11:49 μμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα