Ακολουθήσαμε για μια εβδομάδα τη fashion blogger Julie Sarinana

Nαι το παραδεχόμαστε! Η petite Julie Sarinana είναι μια από τις αγαπημένες μας fashion bloggers. Παρόλο που η ίδια μένει στην Καλοφόρνια όπου ο καιρός είναι συνήθως καλός και σπάνια θα τη δούμε με χοντρά ρούχα, το στιλ της μας αρέσει πολύ όλους τους μήνες του χρόνου. Διαλέξαμε λοιπόν 7 αγαπημένα μας συνολάκια από το instagram

της Julie και σου δείχνουμε πώς θα μπορούσες και εσύ να ντύνεσαι για μια εβδομάδα.

Δευτέρα
Πρώτη μέρα της εβδομάδας η Δευτέρα και η Julie φοράει μίνι τζιν φούστα και ένα μακρύ μπεζ παλτό.
Tip: Το μπεζ χρώμα στο παλτό είναι φέτος μια από τις πιο δυνατές τάσεις.

Τρίτη
Την Τρίτη η Julie (και όλοι μας) έχει μια πιο casual διάθεση και επιλέγει denim. Επειδή όμως το denim από μόνο του is too simple, το ενισχύει με γούνινο τζάκετ, statement σκουλαρίκια και ασημί messenger bag.
Tip: Τα statement σκουλαρίκια θα ζήσουν ένδοξες στιγμές φέτος. Φρόντισε να τα ξεθάψεις από την κοσμηματοθήκη σου ή αγόρασε 1-2 ζευγάρια τώρα στις εκπτώσεις.

Τετράρτη
Την Τετάρτη υπάρχει πάντα μια πιο χαλαρή διάθεση στη δουλειά (i don’t know why) και η Julie επιλέγει military jacket και athleisure style.

Πέμπτη
Ένα απλό skinny παντελόνι, ένα πουλοβεράκι και τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν κατά πολύ το στιλ σου.

Παρασκευή
Η παρασκευή είναι movies night. Η Julie επιλέγει σκισμένι τζιν, πουά τοπ και γοβάκια.
Tip: Μπορεί η Jules να μην είναι και το πρώτο μπόι αλλά παρ’όλα αυτά δεν συνηθίζει να φοράει ψηλά παπούτσια. Η γνωστή fashion blogger έχει βρει τι της ταιριάζει και δεν συμβυβάζεται εύκολα.

Σάββατο
Σάββατο είναι, νέα κορίτσια είμαστε και θα βγούμε να το γιορτάσουμε! Η Julie επιλέγει μίνι φόρεμα, γούνα και υπέροχα αστραφτερά γοβάκια.

Κυριακή
Η Κυριακή είναι συνήθως η μέρα του σπιτιού. Καθόμαστε σπίτι με φίλους και περνάμε όμορφες και χαλαρές στιγμές. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να έχουμε στιλ! Η Julie φοράει δερμάτινο skinny παντελόνι, λευκό πουκάμισο και πέδιλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα