Το σινιόν της Kate Middleton είναι η ωραιότερη ιδέα για τις νύφες του φετινού Καλοκαιριού!

Η Kate Middleton στις τελευταίες εμφανίσεις μας εκπλήσσει ευχάριστα. Αρχικά έκανε τις ωραιότερες ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας, το no-mani mani της τείνει να γίνει huge trend και τώρα έρχεται με έναν συγκλονιστικό κότσο να ρίξει το Instagram.

Η τελευταία της εμφάνιση ήταν στις εμβληματικές ιπποδρομίες Royal

Ascot. Ξέρετε, εκείνες που τα μέλη των Βασιλικών οικογενειών και οι λοιποί ευγενείς της Μεγάλης Βρετανίας φορούν τα πιο εντυπωσιακά καπέλα, μερικά από τα οποία έχουν αφήσει ιστορία. Η Δούκισσα του Cambridge φόρεσε ένα tres chic γαλάζιο φόρεμα και ασορτί καπέλο αλλά δεν είναι αυτά τα δύο το θέμα μας στο συγκεκριμένο post. Η τέλεια πινελιά της εμφάνισης της κρυβόταν κάτω από το καπέλο και ήταν ο συγκλονιστικός της κότσος. 

Πρόκειται για ένα σινιόν με πλεξούδες και μάλιστα πιασμένο στο πλάι. Αγαπά τις πλεξούδες και συνήθως ζητά από τον προσωπικό της hairstylist  να δημιουργεί στους κότσους της μικρές και διακριτικές. Αυτή τη φορά όμως επέλεξε ένα look που θύμιζε έντονα ηρωίδα του Downtown Abbey!

Εμείς έχουμε ξετρελαθεί και αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι ότι αν έχετε σκοπό να ντυθείτε νύφη το φετινό καλοκαίρι το σινιόν της Middleton είναι η καλύτερη ιδέα. Και μάλιστα θα σας προτείναμε μία ακόμη εξτραβαγκάντζα, να το συνδυάσετε με το ανάλογο καπέλο!  Γιατί όχι;

Διαβάστε ακόμη:

Setting spray: Το προϊόν που θα κρατήσει το μακιγιάζ στη θέση του ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες του Καλοκαιριού

Η Alexa Chung γνωρίζει τι σημαίνει τέλειος, απλός κότσος και σας δίνει τις καλύτερες συμβουλές

Keywords
Τυχαία Θέματα