Ο Γιώργος Γιαννιάς μιλά για τον ερχομό του δεύτερου γιου του!

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τον Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος αποκαλύπτει τη… συνταγή της ζωής του. Ο «Master Chef» μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την παιδική του ηλικία, αναμνήσεις από τα χρόνια μαγειρικής στην Ιταλία, αλλά και την εμπειρία του σε φυλακή της Πάρου. Επίσης, μιλά για τον πατέρα του και δηλώνει τυχερός που πρόλαβε να του πει όλα όσα ήθελε πριν τον χάσει. Τέλος, σχολιάζει τη φετινή επιτυχημένη σεζόν του «Master Chef» και εξηγεί γιατί θεωρείται ο Master του ριζότο!

Αμέσως μετά, ο Γιώργος

Γιαννιάς μιλά για τον ερχομό του δεύτερου γιου του και ευχαριστεί δημόσια τη γυναίκα του την οποία ταλαιπώρησε αρκετά πριν… «αποκαταστήσει», όπως παραδέχεται ο ίδιος. Δηλώνει τυχερός που έχει κάθε χρόνο δουλειά και δεν ξεχνά την  περίοδο όπου με τον πατέρα του γυρνούσαν από εταιρεία σε εταιρεία με ένα demo στο χέρι, αναζητώντας κάποιον παραγωγό να τον ακούσει και να του ανοίξει την πόρτα της δισκογραφίας. Ακόμα, περιγράφει τι συνέβη και δεν πήρε ποτέ απολυτήριο από τα… θρανία.

Τέλος ο Κυριάκος Κυριάκος, με δυνατό λόγο και πειθώ, εξηγεί γιατί τόσα χρόνια  εκπροσωπούσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί αποφάσισε να εγκαταλείψει το αγαπημένο του πόστο και να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού στις Εθνικές εκλογές.

«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:15

Διαβάστε ακόμη:

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε… animation για το νέο της τραγούδι! 

Bella Hadid: Η φωτογραφία της που προκάλεσε σάλο και η “συγγνώμη”! 

Η πρώτη έξοδος της Τζένης Μπαλατσινού μετά τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια! 

Keywords
Τυχαία Θέματα