Το πρόβλημα υγείας του Χρήστου Μάστορα -Η επίσημη ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται

Μια μικρή ταλαιπωρία φαίνεται πως περνά τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Χρήστος Μάστορας, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής νοσεί από μία ίωση.

Μάλιστα αυτή η ίωση είναι που τον κράτησε χθες βράδυ μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αφού το μαγαζί, στο οποίο εμφανίζεται με σχετική ανακοίνωση ενημέρωσε το κοινό πως δε θα ανοίξει.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου σήμερα το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε:

«Μέσα

στο socializing που έκανα χθες στο μαγαζί που διασκέδαζα, έμαθα πως το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι “Melisses” το βράδυ του Σαββάτου δε λειτούργησε.»

Τότε πήρε το λόγο η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε χθες το απόγευμα με μέλος του συγκροτήματος, σχολιάζοντας:

«Εγώ ήμουν στην Ερμού χθες και συνάντησα τον Κώστα Μαυρογένη, που είναι στο συγκρότημα και αφού τα είπαμε λίγο… του λέω καλή δουλειά το βράδυ στο μαγαζί και δε μου το αρνήθηκε… τώρα από το απόγευμα ενημερωνόμαστε, και τώρα από τον Κωνσταντίνο ότι δεν άνοιξε τελικά το μαγαζί όπου έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση:
“Αγαπητοί φίλες και φίλοι, απόψε το BOX θα παραμείνει κλειστό λόγω βαριάς ίωσης που ταλαιπωρεί το Χρήστο Μάστορα. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά”.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης; Ναταλία Γερμανού ή Πέτρος Κωστόπουλος;

Keywords
Τυχαία Θέματα