Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης; Ναταλία Γερμανού ή Πέτρος Κωστόπουλος;

Την πρόβα του «Όλα Λάθος», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι του Σαββάτου στο Open, ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Πρόκειται για μία εκπομπή που ο ίδιος προσπάθησε να φέρει στα δικά του μέτρα και που ως ένα βαθμό το κατάφερε, κυρίως λόγω της ιδιαίτερης δομής στη θεματολογία, των καλεσμένων – συμπαρουσιαστών, αλλά και των ξεχωριστών σχολίων του για πρόσωπα και γεγονότα.

Εντούτοις σαφώς κινήθηκε εντός του γενικού πλαισίου μίας μεσημεριανής εκπομπής, ενώ ανάμεσα σε άλλα έπρεπε να αντιμετωπίσει και τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha.

Ωστόσο

γεγονός είναι πως φέτος η Ναταλία, δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος, καθώς έχει δημιουργήσει μία δημοφιλή στο κοινό εκπομπή, που λίγο – πολύ όλοι οι τηλεθεατές προτιμούν.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, λοιπόν, η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» συγκέντρωσε ποσοστό στο σύνολο 16,3% και 16,8% στο δυναμικό κοινό.

Ενώ για το «Όλα Λάθος», τα μηχανάκια έγραψαν 7,3% και 8,3% αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμα:

Liz Mitchell: Η τραγουδίστρια των Boney M χορεύει το «βρε μελαχρινάκι» και κάνει αποκαλύψεις στο Νίκο Κοκλώνη για το τέλος του γκρουπ στα 80’s

Keywords
Τυχαία Θέματα