Αποκάλυψη: “Η Ευαγγελία Αραβανή ήρθε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος με…”

Αν και πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν πολλές φήμες περί χωρισμού της Ευαγγελίας Αραβανή από το Νίκο Οικονομόπουλο, ωστόσο τώρα δείχνουν να διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της σχέσης τους.

Άλλωστε στο διάστημα που μεσολάβησε οι δυο τους φρόντισαν με κοινές εμφανίσεις τους ή με την παρουσίας της παρουσιάστριας στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, να διαψεύσουν με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις φήμες, που ούτε καν τους άγγιξαν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, θαμώνας του νυχτερινού

κέντρου δήλωσε στην εφημερίδα: «Η ξανθιά παρουσιάστρια ήρθε στο μαγαζί με την παρέα της μετά τα μεσάνυχτα και έφυγε μετά το τέλος του προγράμματος, αφού περίμενε τον αγαπημένο της. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς χόρεψε με τις φίλες της και τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες του Νίκου, με τον ίδιο, μάλιστα, να χαμογελά και να αφιερώνει τραγούδια στην αγαπημένη του.»

Υπενθυμίζουμε πως ο έρωτας του Νίκου και της Ευαγγελίας ξεκίνησε τον περασμένο χειμώνα και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στην όμορφη μεζονέτα του τραγουδιστή στη Βούλα.

Τους αρέσει να περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο εκεί ή να βγαίνουν για φαγητό με φίλους.

Σύμφωνα με τη Real News, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, ο Νίκος μπήκε με την Ευαγγελία στο αμάξι και οδήγησε μέχρι τα Καλύβια της Αττικής σε ταβέρνα γνωστή για τα ψητά της κρέατα, όπου απόλαυσε το μεσημεριανό του γεύμα μαζί με φίλους.

Άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει πως η Ευαγγελία και ο Νίκος ζουν ένα μεγάλο έρωτα, σε πείσμα όσων διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις χωρισμού.

Διαβάστε ακόμα:

Η Kim Kardashian εντελώς άβαφη, αποκαλύπτει τα σημάδια ψωρίασης που την ταλαιπωρούν

Keywords
Τυχαία Θέματα