Το Πρω1νό: Όλη η αλήθεια για το “ψαλίδισμα” της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha!

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για… “κόψιμο” της εκπομπής “Μεσάνυχτα” με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη. 

Στο “Πρω1νό” αναφέρθηκαν στις φήμες που υπάρχουν και ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε ποια είναι η αλήθεια για τη βραδινή εκπομπή του Alpha. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η εκπομπή θα συνεχίσει να προβάλλεται, όμως θα μειωθεί σε διάρκεια. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως τα “Μεσάνυχτα” θα προβάλλονται πια, μόνο μια φορά την εβδομάδα.

Όπως ειπώθηκε στο “Πρω1νό”, αυτό προέκυψε με αφορμή τις συνολικές αλλαγές που γίνονται στο πρόγραμμα του σταθμού, καθώς

αναμένεται η πρεμιέρα του παιχνιδιού Battles of the couples. 

Μετά τα όσα είπε ο δημοσιογράφος, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε: “Δεν είναι καινούργιος ο προγραμματισμός, τα προγράμματα τα ξέρανε από την αρχή. Πριν από δύο εβδομάδες ξεκίνησε η Ελεονώρα, δεν άλλαξε κάτι. Ό,τι ήταν να κάνουν το ξέρανε. Το ξέρανε το πρόγραμμα που έρχεται. Αυτό το πράγμα που τη βάζουν δύο φορές και μετά τη βάζουν μια και μετά παίρνει ο άλλος την αφορμή να γράψει αν κόβεται ή δεν κόβεται, θα μπορούσαν να το είχαν αποφύγει βάζοντάς τη μία φορά την εβδομάδα”.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, συμπλήρωσε: “Μη χάνουμε την ουσία. Εγώ διαφωνώ με τον Αλέξη ως Δημήτρης, δεν είναι θέμα ρεπορτάζ. Η άποψή μου είναι πως σαφώς και υπάρχει θέμα στις σχέσεις του σταθμού και της Ελεονώρας Μελέτη. Η ουσία είναι αυτή. Τώρα τι κανονίσανε και αν μέσα της είναι καλά η Ελεονώρα και οι άνθρωποι του Alpha είναι κάτι που αφορά αυτούς. Αντικειμενικά τη ψιλοκόβουν”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Τα πρώτα λόγια της Κάτιας Ταραμπανκό κατά την άφιξη της στην Ελλάδα!

Η αναφορά του “Πρω1νού” στο σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά-Συνατσάκη: “Τηλεφώνησα στη Μαίρη, αλλά…”

Ανθή Σαλαγκούδη: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της μετά τον σάλο για την ανάδειξή της ως δημοφιλέστερη παίκτρια του Survivor!

Keywords
Τυχαία Θέματα