Αρναούτογλου: «Μην περιμένετε να ρωτήσω τίποτα για την πρώην σύζυγο του» – Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Πέτρου Κωστόπουλου στο The 2night show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να απευθυνθεί προς το κοινό και να ξεκαθαρίσει σε όσους ενδεχομένως περίμεναν κάποια ερώτηση σχετικά με την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έγινε πρόσφατα μητέρα, πως δεν πρόκειται να υπάρξει…

«Θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο και να κοιτάξω τους τηλεθεατές… Σήμερα μην περιμένετε από μένα και το λέω από νωρίς να ρωτήσω τίποτα για την πρώην σύζυγο του Πέτρου Κωστόπουλου

και οποιαδήποτε άλλη τέτοια ερώτηση. Και θέλω να σας πω κάτι, είναι δικό μου αυτό και το ακούει και ο Πέτρος για πρώτη φορά.

Το θεωρώ χυδαίο να ρωτήσω οτιδήποτε για έναν άνθρωπο που ήσουν εννέα, δέκα χρόνια πριν για το τι κάνει στη ζωή του και πως νιώθει ο Πέτρος για το τι κάνεις ένας άνθρωπος δέκα χρόνια μετά ακόμη και αν έφτιαξαν μια οικογένεια μαζί. Ο καθένας έχει κινήσει διαφορετικά πράγματα» », ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Πέτρο Κωστόπουλο να τον συγχαίρει και να προσθέτει:

«Οι άλλοι άνθρωποι, όχι εμείς μόνο – και συ χώρισες και γω χώρισα -, οι άλλοι άνθρωποι έχουν κάνει μια άλλη οικογένεια. Δεν μπορείς να έρχεσαι εσύ με το μαρκούτσι και να με ρωτάς πράγματα που αφορούν μια άλλη οικογένεια».

Διαβάστε ακόμα:

Αγγελική Λάμπρη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την εμπειρία της στο Survivor!

Άλλος άνθρωπος ο Χριστόφορος Πέσκιας – Έχασε 35 κιλά στην καραντίνα

Κάτια Ταραμπανκό: Επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα