Μαρία Κίτσου: «Δεν υπάρχει ευγενέστερη πράξη από το να μπορέσεις να σώσεις σπάζοντας τη σιωπή σου έστω και μία ανθρώπινη ψυχή»

Με αφορμή την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για τα όσα βίωσε πριν από 23 χρόνια, η Μαρία Κίτσου θέλησε να εκφράσει δημόσια τις σκέψεις της. Ο χαρακτήρας που υποδύεται στην σειρά «Άγριες Μέλισσες», η Ελένη είχε βιαστεί και είχε επιλέξει τη σιωπή, μέχρι που αποφάσισε να μιλήσει για τα τραγικά γεγονότα που βίωσε.

«Όταν η τέχνη εκπληρώνει την αποστολή της και συναντά τη ζωή..

Κανείς δε λέει ή δε θα έπρεπε να λέει ότι το να μιλήσεις είναι εύκολο… στην πραγματικότητα είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο..

Όταν όμως βρεις το κουράγιο και κοιτάξεις το φόβο κατάματα,

ο φόβος θα σηκωθεί και θα φύγει… Και τότε θα πάρει το μαύρο πέπλο του από τα μάτια σου και θα δεις ότι δεν είσαι μόνη σου… Και τότε θα νιώσεις πιο δυνατή και ίσως γενναία.

Στην πραγματικότητα θα είσαι πολύ και από τα δύο.

Δεν υπάρχει ευγενέστερη πράξη από το να μπορέσεις να σώσεις σπάζοντας τη σιωπή σου έστω και μία ανθρώπινη ψυχή. Και τότε θα αρχίσει η γιατρειά, η επούλωση, τότε θα ξορκίσεις το δαίμονα και τότε θα αρχίσεις να νιώθεις πραγματικά ελεύθερη.
Κανείς δε λέει ότι είναι εύκολο… είναι όμως ο μόνος τρόπος να πάρεις πίσω αυτό που σου έκλεψαν ή έστω να σπάσεις τον κύκλο του κακού. Κι αυτό είναι Θείο…», ανέφερε η Μαρία Κίτσου σε ανάρτησή της στο instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kitsou (@marika.kitsou.official)

Διαβάστε ακόμα:

Άλλος άνθρωπος ο Χριστόφορος Πέσκιας – Έχασε 35 κιλά στην καραντίνα

Κάτια Ταραμπανκό: Επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Ατύχημα για τον Γιάννη Αϊβάζη

Keywords
Τυχαία Θέματα