Το Πρω1νό: Ο Παναγής Τζωρτζάτος μιλά ανοιχτά για την αποχώρησή του από το Pop Up!

Συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε ο Παναγής Τζωρτζάτος, ο οποίος μίλησε για την αποχώρησή του από το Pop Up. 

Εξομολογήθηκε πως η εξέλιξη στη συνεργασία του με την εκπομπή του Alpha τον στενοχώρησε και αποκάλυψε τον λόγο που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως στα πλαίσια των αλλαγών που γίνονται στο Pop Up, του ζητήθηκε να μειωθούν οι ώρες που θα βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα, κάτι που αρνήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρησή του.

“Αν έλεγα ότι είμαι χαρούμενος που αποχώρησα από το Pop Up θα ήταν ψέματα. Μού

έγινε από το κανάλι μια τελείως διαφορετική πρόταση, να μειώσουμε τις ώρες που είμαι στον τηλεοπτικό αέρα, εγώ εκεί έμεινα, και επειδή ήταν μια τελείως διαφορετική συνεργασία από αυτή που είχε συμφωνηθεί τον Αύγουστο, δεν το ήθελα.”, ανέφερε.

Όσο για την παρουσιάστρια της εκπομπής, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τόνισε: “Η Ηλιάνα είναι το πιο γλυκό, όμορφο και καλόκαρδο κορίτσι που έχω γνωρίσει ποτέ. Πάντα και πάντα θα λέω τα καλύτερα”!

Μετά την προβολή της συνέντευξής του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήρε τον λόγο και μεταξύ άλλων ανέφερε: “Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου”! Στη συνέχεια ο παρουσιαστής είπε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως παρουσιάστρια θα έπρεπε να μην επιτρέψει την αποχώρησή του.

“Αυτό που συνέβη είναι ότι του είπαν να εμφανίζεται λιγότερες φορές από αυτές που είχαν συμφωνήσει και για λόγους αξιοπρέπειας προτίμησε να φύγει. Εγώ ξέρω ότι δεν έπαιζε στη φάση δημοσίων σχέσεων και να τα έχει καλά από πίσω κλπ και έτσι τον έφαγε η μαρμάγκα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παρουσιάστρια, αν τον ήθελε θα έπρεπε να πατήσει πόδι και να πει θα μείνει γιατί ξεκινήσαμε μαζί. Απονήρευτος, την επόμενη φορά θα ξέρει. Πιστεύω ότι ήθελε να μείνει ο Παναγής.”, είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το Πρω1νό-Αποκλειστικό: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών”

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος μιλά για τη φίλη του, Κάτια Ταραμπανκό: “Άποψή μου είναι ότι δεν είπε ψέματα”

Η Σοφία Μπεκατώρου αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει τώρα για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

Keywords
Τυχαία Θέματα