Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, ΜΗ βάζεις highlighter σε αυτά τα σημεία!

Αν υπάρχει μία celebrity makeup artist στον κόσμο που είναι διάσημη για την συγκλονιστική, φυσική λάμψη που ξέρει να δίνει στο πρόσωπο, αυτή είναι δίχως αμφιβολία η Charlotte Tilbury.

Από τα χέρια της έχουν περάσει όλες οι A-list stars της showbiz, ανάμεσά τους η Gigi Hadid, η Kendall Jenner, η Kate Moss και η Amal Clooney (ο οποίες της εμπιστεύτηκαν και το νυφικό μακιγιάζ τους), η Nicole Kidman,

η Miranda Kerr, η Alessandra Ambrosio, η Blake Lively, η Penelope Cruz και αναρίθμητες ακόμα celebrities.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup)

Μάλιστα, πριν δύο χρόνια η Tilbury έλαβε από τη Βασίλισσα της Αγγλίας την τιμητική διάκριση MBE (Member of the Order of the British Empire), μια διάκριση που έρχεται να επικυρώσει τον θετικό αντίκτυπο της επαγγελματικής της δραστηριότητας όλα αυτά τα χρόνια.

Όταν, λοιπόν, η ιέρεια του glow (η οποία, να θυμίσουμε, έχει και το δικό της makeup brand που λατρεύουν οι makeup addicts) δίνει συμβουλές για το απόλυτο αποτέλεσμα λάμψης, εμείς δεν έχουμε παρά να τις μεταδίδουμε ευθύς αμέσως! Σε συνέντευξή της, η διάσημη makeup artist αναφέρθηκε στο προϊόν που έχει ταυτιστεί με τις λάμψεις, το highlighter: “Το highlighter θα πρέπει να “κάθεται” ακριβώς πάνω από τα ζυγωματικά, στο πιο ψηλό σημείο του μάγουλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup)

Ένα κόλπο για να το απλώσετε τέλεια είναι να ξεκινήσετε από τον κρόταφο και να απλώσετε το προϊόν ταμποναριστά προς τα κάτω, σταματώντας εκεί που ξεκινάει η εξωτερική γωνία του ματιού. Στη συνέχεια απλώστε το στο κόκκαλο του φρυδιού σε σχήμα C, αλλά αποφύγετε να εφαρμόσετε προϊόν κάτω από τα μάτια γιατί θα κάνει την επιδερμίδα να δείχνει λιπαρή”.

Αν έχετε επιδερμίδα με τάση λιπαρότητας, σε καμία περίπτωση μη βάλετε highlighter στη μύτη, το πηγούνι και το μέτωπο! Αξιοποιήστε το σε αυτά τα σημεία αν το πρόσωπό σας έχει τάση ξηρότητας και θέλετε να του δώσετε λίγη περισσότερη διάσταση.

Επίσης, μια ιδέα highlighter στο V των χειλιών θα τα κάνει να δείχνουν πιο ζουμερά. Έτσι, το highlighter δείχνει αληθινό, σαν επιδερμίδα, ενώ παράλληλα εξισορροπεί τη λάμψη στα ζυγωματικά”.

Πηγή φωτό: Instagram/ctilburymakeup

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Η Jennifer Lopez θέλει όλες μας να φοράμε οπωσδήποτε αυτό το skincare προϊόν!

Το καινούριο mani της Kylie Jenner είναι, ίσως, το καλύτερο που έχει κάνει μέχρι σήμερα!

Gwyneth Paltrow, JLo, Blake Lively κ.α. αγαπημένες celebrities αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς που έμαθαν από τη μαμά τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα