Survivor: Παίκτες απειλούν με οικειοθελείς αποχωρήσεις-Η συνάντηση του Acun Ilicali μαζί τους και η αύξηση των αμοιβών τους

Παράταση φαίνεται πως θα πάρει το Survivor και θα ολοκληρωθεί αργότερα από ότι είχε προγραμματιστεί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Πρω1νού” και του Αλέξη Μίχα, ο Acun Ilicali και ο ΣΚΑΪ επιθυμούν το ριάλιτι επιβίωσης να συνεχιστεί μέχρι τα μέσα ή και τα τέλη Ιουλίου.

Η είδηση αυτή έφτασε στα αυτιά των παικτών και προκλήθηκαν αντιδράσεις! Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι δύο παίκτες που αντέδρασαν έντονα ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ρόλο στο να αντιδράσουν οι παίκτες, στάθηκαν και

οι αποκαλύψεις που τους έγιναν για τις αμοιβές, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το ριάλιτι, όταν μπήκαν οι νέοι survivors. Μαλιστα, κάποιοι από αυτούς απειλούν με οικειοθελείς αποχωρήσεις!

Ο Acun Ilicali επισκέφτηκε την παραλία όπου μένουν οι παίκτες και τους ανέφερε ότι πρέπει να παραμείνουν και στους πιο χαμηλόμισθους πρότεινε μεγάλη αύξηση. Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε πως αύξηση θα πάρουν όλοι οι συμμετέχοντες του Survivor. Ο παίκτης που συμφώνησε με χαρά, ήταν ο Τριαντάφυλλος, ενώ το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη και θα υπάρξει ακόμη μια συνάντηση του παραγωγού μαζί τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Γιώργος Λιανός απαντά εάν ο Ηλίας Μπόγδανος αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor!

Survivor: Αντιδράσεις προκάλεσε το έπαθλο με τα δελφίνια!

Μαίρη Συνατσάκη-Ίαν Στρατής: Μαζί στα παρασκήνια του YFSF μετά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν σε σχέση!

Keywords
Τυχαία Θέματα