To τελευταίο hair look της Selena Gomez είναι το ωραιότερο αν έχετε σγουρά μαλλιά

Οι περισσότερες από εσάς ακολουθήσατε τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν που σημαίνει πως κόψατε τα μαλλιά σας lob ή bob. Αν έχετε ίσια μαλλιά το styling είναι εύκολο αφού δεν χρειάζεστε σίδερο ισιώματος ή για μπούκλες. Φοράτε ένα αξεσουάρ και είστε έτοιμες. Με τις υπόλοιπες όμως τι γίνεται; Την κατηγορία των γυναικών με σπαστά ή σγουρά μαλλιά; Τη λύση έδωσε η Selena Gomez

με το τελευταίο της hairstyle που αποδεικνύει πως το lob δείχνει τέλειο με ανάλαφρους κυματισμούς.

Το αποτέλεσμα της Gomez δείχνει τέλειο όμως και χάρη στο χρώμα που έχουν τα μαλλιά της. Πρόκειται για ένα ombre που επανήλθε στο προσκήνιο μετά από αρκετά χρόνια και το επέλεξαν αρκετές celebrities τη φετινή σεζόν.

Η προσωπική hairstylist της Selena, Marissa Marino, δημιούργησε μερικά highlights και ταυτόχρονα ακολούθησε την τεχνική του ombre ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος των μαλλιών με μια απόχρωση της καραμέλας. Οι ρίζες παρέμειναν πιο σκούρες σε σοκολατί τόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marissa Marino (@marissa.marino) στις 12 Σεπ, 2019 στις 12:29 μμ PDT

Το χρώμα αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο χάρη στο ανάλαφρο χτένισμα. Η Marino εκμεταλλεύτηκε τη φυσική φόρμα των μαλλιών της Selena ώστε να δημιουργήσει ανάλαφρους κυματισμούς χρησιμοποιώντας το σεσουάρ αλλά και ένα προϊόν κατάλληλο για μπούκλες. Με αυτό τον τρόπο το χρώμα δείχνει σαν να έχει ξανοίξει από τον ήλιο. Αυτό δηλαδή που αναζητούμε όλες όταν βάφουμε τα μαλλιά μας στους συγκεκριμένους τόνους.

Η Gomez συνδύασε το hair look με μονοχρωματικό, δροσερό make up σε ροδακινί τόνους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να λούσετε τα μαλλιά σας με ένα έξτρα ενυδατικό σαμπουάν ώστε να αποκτήσουν φυσική λάμψη. Στη συνέχεια τα πράγματα είναι απλά.

Αν πάλι έχετε σκοπό να ανανεώσετε το χρώμα τότε η συγκεκριμένη τεχνική καθώς και οι τόνοι είναι ότι καλύτερο για τη φετινή σεζόν αφού κολακεύουν όλους τους τύπους επιδερμίδας και δεν σας περιορίζουν όσο αφορά το μακιγιάζ που θέλετε να υιοθετήσετε.

Κλείστε αμέσως τώρα λοιπόν το ραντεβού σας στον κομμωτή.

Διαβάστε ακόμη:

Cloud eye make up: Δείτε πως θα δημιουργήσετε το μεγαλύτερο trend της επόμενης Άνοιξης σήμερα κιόλας

Τα μυστικά της Kate Moss για έξτρα όγκο στα μαλλιά και λάμψη στην επιδερμίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα