Το πεντικιούρ δεν είναι μόνο για το Καλοκαίρι κι εμείς σας έχουμε το ωραιότερο ever!

Ποιος είπε πως πρέπει να περιποιείστε το πεντικιούρ σας μόνο το καλοκαίρι; Λάθος. Μέγα λάθος. Όχι μόνο θα ζητάτε από τη μανικιουρίστ να φροντίζει τα νύχια των ποδιών σας τους επόμενους μήνες αλλά θα τα βάφετε κιόλα με τέλεια χρώματα.

Τι κι αν σε μερικές ημέρες θα κρύψετε τα σανδάλια και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα; Ένα τέλειο πεντικιούρ είναι δείγμα κομψότητας κι εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες.

Κι αν δεν θέλετε να κάνετε εξεζητημένα σχέδια υπάρχει πάντα το French manicure και μάλιστα στην πιο μοντέρνα εκδοχή του. Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού είδαμε τις celebrities με

απίθανα όπου η βάση έμεινε λευκή αλλά τα tips είχαν neon, μπλε, κίτρινες και παστέλ αποχρώσεις.

Αυτά ακριβώς στάθηκαν πηγή έμπνευσης και για το τελευταίο πεντικιούρ της fashion influencer, Emili Sindlev η οποία το αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το λατρέψαμε.

Αντί για μια έντονη λευκή γραμμή στα tips επέλεξε ένα ζωηρό μπλε-τιρκουάζ. Και ναι, μπορεί να σας φαίνεται κατάλληλο για την άνοιξη ή το καλοκαίρι αλλά η Sindlev έχει διαφορετική άποψη κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev) στις 29 Σεπ, 2020 στις 6:38 πμ PDT

Το συνδύασε μάλιστα με πέδιλα σε λιλά απόχρωση -ε, τι fashion expert θα ήταν αν δεν έκανε μια υπέροχη στυλιστική πρόταση- δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση.

Θα ακολουθήσετε το παράδειγμά της; Εμείς πάντως σας λέμε ένα πολύ μεγάλο ναι.

Και δεν μένουμε μόνο εκεί, αλλά ήδη κλείσαμε το επόμενο ραντεβού με την μανικιουρίστ μας και μαντέψτε τι πεντικιούρ θα κάνουμε.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Kylie Jenner έβαψε τα νύχια της με το πιο εμβληματικό, φθινοπωρινό χρώμα -5 βερνίκια για να το αντιγράψετε!

No makeup make up look: Τα δύο βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το πετύχετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα