Αντίνοος Αλμπάνης: “Η διαδικασία του καρκίνου με έχει αλλάξει πάρα πολύ. Ήρθα…”

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό “7 Μέρες Tv” και στον Γιάννη Βίτσα.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που αντιμετώπισε τον καρκίνο και εξομολογήθηκε πως ήρθε πιο κοντά στον Θεό, με τον δικό του τρόπο.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του:

Διάβαζα μία συνέντευξη σου στο bovary.gr, όπου μεταξύ άλλων ανέφερες ότι είσαι αγνωστικιστής και δεν έχεις ιδιαίτερη σχέση με τη θρησκεία. Είναι δύσκολο αυτό; Το ρωτώ γιατί η πίστη αποτελεί ένα ουσιαστικό αποκούμπι στη ζωή μας, ειδικά σε κομβικά, δύσκολα γεγονότα.

Αυτή

τη συνέντευξη την έδωσα πριν βυθιστώ στο πρόβλημα της υγείας το οποίο πέρασα. Δε σου κρύβω ότι η διαδικασία του καρκίνου με έχει αλλάξει πάρα πολύ. Ήρθα κοντά στο Θεό, με ένα δικό μου τρόπο, γιατί είχα ανάγκη την ελπίδα, το να εναποθέσω κάπου το προσωπικό βάρος, να νιώσω ότι υπάρχει μία ανώτερη δύναμη, η οποία μπορεί να με βοηθήσει. Έχω καταλήξει ότι είναι πολύ χρήσιμο πράγμα οι θρησκείες στις ημέρες μας, γιατί έχουμε οικοδομήσει πάρα πολύ υλιστικές κοινωνίες, έχουμε αποτοξινωθεί από το πνεύμα μας. Είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος να είμαστε σε επαφή με τον πνευματικό μας κόσμο. Δεν με απασχολεί για κάποιον αν θα πιστέψει στον Θεό που πιστεύω εγώ ή σε μια φιλοσοφία, αρκεί να μην χάνει την επαφή του με το πνεύμα του.

Διαβάστε ακόμη:

Άφωνες οι παρουσιάστριες του The Booth: Η φάρσα από την Κατιάνα Μπαλανίκα! 

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα 

Η ενόχληση του Νίκου Μουτσινά με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη: “Είναι δικηγόρος; Ακόμα;” 

Keywords
Τυχαία Θέματα