Το νέο show του Louis Vuitton ήταν ένα αφιέρωμα στον Michael Jackson

Ο οίκος Louis Vuitton παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας και μας εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με τα ρούχα, τα αξεσουάρ και το show που παρουσίασε.

Ο σχεδιαστής του brand Virgil Abloh δημιούργησε και πάλι εντυπωσιακά ρούχα και ο ίδιος μίλησε για την κολεξιόν του αποκαλύπτοντας πως όλη η φθινοπωρινή κολεξιόν είναι αφιερωμένη στον Michael Jackson.

Στην κολεξιόν είδαμε ρούχα με έντονα χρώματα και prints, πολλά καρό, ρίγες αλλά και ρούχα και αξεσουάρ με το χαρακτηριστικό logo του brand.

To show ξεκίνησε με το τραγούδι Thriller ενώ το σκηνικό είχε στηθεί ώστε να θυμίζει γειτονιά της Νέας Υόρκης. Τα μοντέλα βγήκαν στην πασαρέλα με γκρι ρούχα αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο πως αυτό το χρώμα θα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή της σεζόν!

Aυτή ήταν η δεύτερη κολεξιόν του Virgil Abloh με τον οίκο Louis Vuitton και ο ίδιος είπε για το show σε συνέντευξή του στο Interview Magazine:

«Το show μου θα έχει έμπνευση τον Michael Jackson και όταν έχω τον Michael να τραγουδάει από πίσω υο πουκάμισο φαίνεται αλλιώς, η μπότα φαίνεται αλλιώς, το παντελόνι φαίνεται αλλιώς. Η μουσική είναι το κλειδί.»


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@louisvuitton finale!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yashua (Simmons) (@yashuasimmons) στις 17 Ιαν, 2019 στις 6:31 πμ PST

Ο σχεδιαστής επανέφερε τις τσάντες με το μονόγραμμα του οίκου αλλά και τα αθλητικά παπούτσια που φωτίζουν και αναμένεται να επιστρέψουν στη μόδα.

Διαβάστε ακόμα: Ο οίκος Valentino συνεργάζεται με τη Birkenstock και το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει

Keywords
Τυχαία Θέματα