Το νέο σας άρωμα έχει τον αέρα της παριζιάνικης Άνοιξης

Η Άνοιξη στο Παρίσι είναι ονειρεμένη, με μια ρομαντική αίσθηση και τέλειο άρωμα που έρχεται από τα ανθισμένα λουλούδια. Όπως ακριβώς και το YSL Mon Paris Parfum Floral, το άρωμα που θα σας χαρίσει αυτή ακριβώς την αίσθηση. Πρόκειται για μια chypre εσάνς με νότες ολάνθιστων λουλουδιών σε παρασύρει.

Τώρα και λίγο πριν μπει η άνοιξη αποκτά πιο βαθιά λουλουδάτη ένταση με το Mon Paris

Parfum Floral κατακτώντας τους εμβληματικούς δρόμους του Παρισιού. Απόλυτα αισθησιακό, είναι το ίχνος του έρωτα που όλοι θέλουν να ακολουθήσουν, καθώς η πόλη του Παρισιού ανθίζει και πάλλεται, σαν να γεννιέται ξανά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YSL Beauty Official (@yslbeauty) στις 11 Μάρ, 2019 στις 12:18 μμ PDT

Αποστολή των αρωματοποιών είναι να δημιουργήσουν ένα λουλουδάτο και φωτεινό χυμό που θα βασίζεται στο χαρακτηριστικό άνθος του Mon Paris που φωτίζεται από ένα λουλουδάτο μπουκέτο δροσερών λευκών λουλουδιών και ζουμερών ροδάκινων.

Το Mon Paris Parfum Floral ξεκινά με μια φρουτώδη οξύτητα που δημιουργείται από το ζωηρό αιθέριο έλαιο περγαμόντου, τη σάρκα αχλαδιών, τη σπιρτάδα των σμέουρων και την απαλή γλυκύτητα του πολτού ροδάκινου.

Στην καρδιά του αρώματος το μυστηριώδες και σαγηνευτικό άνθος δατούρας, γνωστό για τις υπνωτικές του ιδιότητες, παραχωρεί τη θέση του στο εξωτικό γιασεμί Sambac που ενισχύεται με αιθέριο έλαιο άνθους πορτοκαλιάς και μανόλιας και με μια απαλή αρωματική συμφωνία παιώνιας.

Στη βάση του αρώματος, αισθησιακό αιθέριο έλαιο πατσουλί, προκλητικές και γήινες νότες μόσχου και νότες κασμίρ που είναι εξίσου παρηγορητικές με την αγκαλιά ενός εραστή.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YSL Beauty Official (@yslbeauty) στις 10 Μάρ, 2019 στις 6:23 πμ PDT

Απόλυτα μαγευτικό, εξίσου συναρπαστικό με τον πιο παράφορο έρωτα, είναι ένα έντονο και εξαιρετικά αισθησιακό λουλουδάτο άρωμα με μεγάλη διάρκεια. Και, παράλληλα, όπως οι πιο επιπόλαιοι έρωτες, είναι αρκετά αέρινο, ανάλαφρο και διάφανο, για να αφήνει τις αισθήσεις σου να σε ταξιδεύουν νοητά σε μια άλλη εποχή, σε ένα άλλο μέρος, μαζί με τον αγαπημένο σου.

Διαβάστε ακόμη:

Το mani της ημέρας είναι nude & clear

H Hailey Bieber μοιράζεται το αγαπημένο της beauty προϊόν με τον σύζυγο της

Keywords
Τυχαία Θέματα