Οι iconic stars που φόρεσαν φιόγκο στα μαλλιά και άφησαν ιστορία

Ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της φετινής αλλά και της επόμενης σεζόν είναι τα αξεσουάρ μαλλιών με πιο σημαντικό την κορδέλα δεμένη σε φιόγκο. Η Kate Middleton τη φόρεσε στις αρχές του χειμώνα και έριξε το Internet ενώ οι celebrities στόλισαν μ’ αυτή τα μαλλιά τους στις επίσημες εμφανίσεις του αποκτώντας ένα από τα πιο chic looks που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Οι hairstylists εξομολογήθηκαν σε συνεντεύξεις τους ότι εμπνεύστηκαν το look από

τα vintage χτενίσματα των stars του παλιού Hollywood και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποιες που άφησαν ιστορία χάρη στις κορδέλες που φόρεσαν αριστοτεχνικά στα μαλλιά τους. Πρόκειται για ένα διακριτικό μεν αξεσουάρ που μας θυμίζει παράλληλα τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια αλλά με ένα μαγικό τρόπο είναι κομψό και όμορφο με έναν απλό τρόπο.

Ας θυμηθούμε όμως τις stars που αγάπησαν τις κορδέλες και τους φιόγκους και ας πάρουμε παράδειγμα:

Η “Ωραία της Ημέρας” Catherine Deneuve με το χαρακτηριστικό half up do και τη ροζ κορδέλα. Ένα θρυλικό χτένισμα που υιοθέτησαν οι περισσότερες γυναίκες αμέσως μετά την πρώτη προβολή της ταινίας. Ρομαντικό και θηλυκό μαζί με έξτρα όγκο στην κορυφή που είναι επίσης μεγάλη τάση το επόμενο φθινόπωρο.

Audrey Hepburn. Η πιο κομψή star ever. Τόνιζε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αδύνατο πρόσωπο και τα τεράστια μάτια της μαζεύοντας τα μαλλιά της σε υπέροχα updo αλλά και με bob που στόλιζε με κορδέλα-φιόγκο.

Brigitte Bardot. Είναι ίσως η μοναδική γυναίκα που έπλεκε τα μαλλιά της σε δύο πλεξούδες τις οποίες στόλιζε με κόκκινες κορδέλες και ήταν sexy. Ο συνδυασμός των braids με curtain bangs ήταν ότι ωραιότερο.

Madonna. Η αφίσα της υπήρχε σε όλα τα εφηβικά δωμάτια των 80’s. Και η κορδέλα δεμένη φιόγκο στα ανέμελα, σπαστά μαλλιά ήταν απαραίτητη αν θέλαμε να είμαστε μέσα στα πράγματα. Βασική λεπτομέρεια ήταν η τούφα που έπεφτε στο πρόσωπο.

Judy Garland: Ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί -θαύμα με τις αλογοουρές της να στολίζονται με μικρές κορδέλες δεμένες φιόγκο.

Διαβάστε ακόμη:

Τρία καθημερινά make up looks για εσάς που φοράτε γυαλιά (video)

Lucy Hale: Άλλαξε δραματικά το look της και είναι μια κούκλα

Keywords
Τυχαία Θέματα